Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmehetek harmadik harmadban...

Elmehetek harmadik harmadban (32 hetesen) a fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
NAGYON FÁJ A FOGAM!!!!
2008. okt. 5. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első trimeszterben kellett 1 fogamat tömni és a biztonság kedvéért a 3-ban is elmentem 1 szűrésre.Inkább menj és csináltasd meg,nem lesz semmi baja a babának ettől,de ha begyullad,a szervezetedben lévő gyull. neki sem tesz jót.
2008. okt. 5. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj nyugodtan! Sőt, inkább menj minél hamarabb és ne szenvedj, pluszban nézesd át a többit is és csináltasd meg őket.

Sokkal rosszabb az, ha szenvedsz, vagy fájdalomcsillapítókat szedsz, arról nem is beszélve, hogy még rengeteg ideig kellene a fájdalommal együtt élned, ha most nem csináltatnád meg. Kb 8 hét még szülésig, plusz az a pár hét, amíg nem lennél olyan állapotban szülés után, hogy fogorvoshoz menj, ráadásul nagy eséllyel a babádat sem hagynád otthon. A szoptatás miatt pedig még azokban a hetekben is ki van lőve a fájdalomcsillapító...

2008. okt. 5. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Menj nyugodtan, nekem is ma el kell mennem mert elkezdett nagyon fájni a fogam pénteken.:(

Jobbulást!

Üdv

34 hetes kismami

2008. okt. 6. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Menj nyugodtan, én is járok már 6 hete folyamatosan. Üdv 34 hetes kismama
2008. okt. 6. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:

elmehetsz nyugodtan.az erzestelenitö nem ärt a babänak!csak ne röntgenezzenek...es ne izgulj!en pl szivesen järok fogäszatra,mert ott dolgoztam! :)

5hetes kismami :)

2008. okt. 6. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy elmehetsz,sot!En is par hete jarok gyokerkezelesre(bar nekem erzestelenitot nem kell adjanak).Jobb ha most rakja rendbe minnel hamarabb a fogaidat es nem amikor mar a baba van es nem lessz idod ra..azonkivul ha faj a babad is erzi valamikepp a fajdalmat es hogy gyogyszerezd vegig magad az sem jo..Szoval irany doki!33 hetes kismama
2008. okt. 6. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!