Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál? És ha nem azt ad, akkor kérhetek? Fog adni? És ha nem, akkor elmehetek?
Látom nagyon félsz :)
Orvosfüggő, de szerintem általában megkérdezik, hogy kérsz-e szurit. Ha meg nem kérdi akkor nyugodtan mondhatod, hogy szeretnél, és akkor tutira ad. Amúgy én is csak szuri után vagyok hajlandó alávetni magam a dokinak :)
Csak az a fontos, hogy amikor a szurit adja akkor ne nyisd nagyon nagyra a szád, csak lazán, és akkor nem is lehet érezni.
Nekem kérdés nélkül adott, mégiscsak fúrás.
Az már kevésbé volt lélekemelő, hogy miután belém nyomta az elsőt, elgondolkodott, aztán szólt az aszisztensének: szerintem legyen neki még egy.
(Ehhez hozzá kell tenni, hogy úgy fel voltam dagadva, mintha teniszlabdát tartottam volna a számban. A két szuri rádöbbentett, hogy az kemény menet lesz).
17.45-ös elmehet a francba, a többieknek köszönöm.
Igen, képzeld, fúrták már úgy fogam, h kértem szurit, és kaptam helyette vmi hülye sprét, ami szart sem ért, és mikor mondtam h nekem ezígy nemjó, csak hajtogatta h mindjárt kész, mindjárt kész.
De te, az atya úristen, te persze ezt sokkal tudod. Hülye primitív barom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!