Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek,...

Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál? És ha nem azt ad, akkor kérhetek? Fog adni? És ha nem, akkor elmehetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 15:59
1 2
 1/15 anonim válasza:

Látom nagyon félsz :)

Orvosfüggő, de szerintem általában megkérdezik, hogy kérsz-e szurit. Ha meg nem kérdi akkor nyugodtan mondhatod, hogy szeretnél, és akkor tutira ad. Amúgy én is csak szuri után vagyok hajlandó alávetni magam a dokinak :)

Csak az a fontos, hogy amikor a szurit adja akkor ne nyisd nagyon nagyra a szád, csak lazán, és akkor nem is lehet érezni.

2010. jan. 16. 16:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Húzták már fogam, akkor szurit kaptam, és semmit sem éreztem. Régebben viszont a fúráshoz sem kaptam szurit, és nagyon-nagyon rossz volt. Most ugyanahhoz fogok menni, aki a fogamat húzta és adott szurit, úgyhogy nagyon remélem, h fúráshoz is fog adni. Amúgy csak akkor félek, ha nem kapok szurit. Ha kapok, akkor semmi bajom a fogorvossal, szívesen megyek :D
2010. jan. 16. 16:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezi hogy kérsz -e, nekem mikor fúrták a fogam megkérdezte előtte de nem kértem mert utálom a szurit, kicsit kellemetlen volt anélkül de túléltem:D
2010. jan. 16. 16:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha kérsz adnak.:-)
2010. jan. 16. 16:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Nah, köszi, most már nyugodtabban megyek akkor. Ha ad akkor semmi gond.
2010. jan. 16. 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérhetsz,mert magától nem fog adni...,legalábbis mikor legutóbb voltam,azt mondta nem kell ide szuri és elkezdte fúrni..,majd mikro látta,hogy torzul az arcom,akkor mondta az asszisztensnek,hogy egy lidocaint készitsen...,kössz:/:D
2010. jan. 16. 17:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Lol, bírom az ilyen embereket. Mit képzelsz te, hogy valami börtönvilágban élünk, hogy akaratod ellenére érzéstelenítő nélkül kifúrja a fogadat? Úristen ezt a szolgalelkűséget...
2010. jan. 16. 17:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem kérdés nélkül adott, mégiscsak fúrás.

Az már kevésbé volt lélekemelő, hogy miután belém nyomta az elsőt, elgondolkodott, aztán szólt az aszisztensének: szerintem legyen neki még egy.

(Ehhez hozzá kell tenni, hogy úgy fel voltam dagadva, mintha teniszlabdát tartottam volna a számban. A két szuri rádöbbentett, hogy az kemény menet lesz).

2010. jan. 16. 20:37
 9/15 A kérdező kommentje:

17.45-ös elmehet a francba, a többieknek köszönöm.

Igen, képzeld, fúrták már úgy fogam, h kértem szurit, és kaptam helyette vmi hülye sprét, ami szart sem ért, és mikor mondtam h nekem ezígy nemjó, csak hajtogatta h mindjárt kész, mindjárt kész.

De te, az atya úristen, te persze ezt sokkal tudod. Hülye primitív barom....

2010. jan. 18. 17:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Jaj te kis szolgalelkű, ha ennyi eszed van, akkor tűrjed a fájdalmat. De meg ez a kérdés, hogy ELMEHETSZ-E. Nem te szar, lekötöznek a székbe, hogy ők mindenképp meg akarnak gyógyítani. Jaj akkora fos vagy. Cseléd.
2010. jan. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!