Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál? És ha nem azt ad, akkor kérhetek? Fog adni? És ha nem, akkor elmehetek?
Anyám, nem gondoltam volna, h ilyen értelmi szintű egyének még életben maradtak, mint amilyen te vagy. Szerintem értelmezési nehézségeid vannak, az elmehetek-e ugyanis nem arra vonatkozott h odakötöz-e, de az ilyen agykapacitásúak mint te, rögtön erre asszociálnak. nekem ugyanis nem áll szándékomban megsértődve kirohanni egy rendelőből, a kérdés arra irányult, hogy vajon rossz szemmel fog-e nézni a fogorvos, és nem fogja-e erőltetni a maradásom. De minek is magyarázok ilyen csökken értelmi képességekkel bírónak.
Jaj le kellett alacsonyodnom hozzád, te barom :D Röviden h te is értsd.
Jaj maradj már kisgyerek, 4 kérdést írtál, mindegyik akkor gyerekes fasság, mint az állat. Ne szánalmaskodjál tovább a szaros fogaddal. De válaszolok neked:
1. 50%, vagy ad vagy nem.
2. Nem, nem kérhetsz! Akkor tűrnöd kell a fájdalmat!
3. Mivel nem kérhetsz, így adni sem fog. De ha mégis kérnél, akkor sem fog adni, csak akkor még durvábban csinálja, hogy jobban fájjon.
4. Nem, nem mehetsz el, meg kell várnod a kínzás végét.
MIÉRT? MERT HÜLYE VAGY.
Te most komolyan tényleg hülye vagy. 4 kérdést írtál összesen, még be is sorszámoztam a válaszokat, hogy össze tudjad kapcsolni. Dehát...ez döbbenet.
1. Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál?
2. És ha nem azt ad, akkor kérhetek?
3. Fog adni?
4. És ha nem, akkor elmehetek?
Ezt már komolyan kérdezem, te szellemi fogyatékkal élsz? Sajnálom ha igen és bocs ha megbántottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!