Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek,...

Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál? És ha nem azt ad, akkor kérhetek? Fog adni? És ha nem, akkor elmehetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 15:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Anyám, nem gondoltam volna, h ilyen értelmi szintű egyének még életben maradtak, mint amilyen te vagy. Szerintem értelmezési nehézségeid vannak, az elmehetek-e ugyanis nem arra vonatkozott h odakötöz-e, de az ilyen agykapacitásúak mint te, rögtön erre asszociálnak. nekem ugyanis nem áll szándékomban megsértődve kirohanni egy rendelőből, a kérdés arra irányult, hogy vajon rossz szemmel fog-e nézni a fogorvos, és nem fogja-e erőltetni a maradásom. De minek is magyarázok ilyen csökken értelmi képességekkel bírónak.

Jaj le kellett alacsonyodnom hozzád, te barom :D Röviden h te is értsd.

2010. jan. 19. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Jaj maradj már kisgyerek, 4 kérdést írtál, mindegyik akkor gyerekes fasság, mint az állat. Ne szánalmaskodjál tovább a szaros fogaddal. De válaszolok neked:

1. 50%, vagy ad vagy nem.

2. Nem, nem kérhetsz! Akkor tűrnöd kell a fájdalmat!

3. Mivel nem kérhetsz, így adni sem fog. De ha mégis kérnél, akkor sem fog adni, csak akkor még durvábban csinálja, hogy jobban fájjon.

4. Nem, nem mehetsz el, meg kell várnod a kínzás végét.

MIÉRT? MERT HÜLYE VAGY.

2010. jan. 19. 21:43
 13/15 A kérdező kommentje:
4 kérdést? Ez az első kérdésem itt...Látszik, hogy kettőnk közül ki van eltévedve. No szió...:D
2010. jan. 20. 01:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Te most komolyan tényleg hülye vagy. 4 kérdést írtál összesen, még be is sorszámoztam a válaszokat, hogy össze tudjad kapcsolni. Dehát...ez döbbenet.

1. Ha SZTK-s fogorvoshoz megyek, hány százalék, hogy injekciós érzéstelenítőt fog adni fogfúrásnál?

2. És ha nem azt ad, akkor kérhetek?

3. Fog adni?

4. És ha nem, akkor elmehetek?

Ezt már komolyan kérdezem, te szellemi fogyatékkal élsz? Sajnálom ha igen és bocs ha megbántottalak.

2010. jan. 20. 12:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjuk már egymást. Mivel csak az előző előtti kommentedben válaszoltál a kérdésekre, azelőtt írtál vagy 3-at, tök egyértelmű, hogy azért kattintottál ide, hogy fikázd a kérdést, és beszólogass. Az ilyen emberek pedig csak rontják az oldal színvonalát, ez megis látszik a magad kis 60%-ában, tudod ki ad a te véleményedre, főleg hogyha csak beszólogatni jársz ide. Felesleges is írnod, nagy százalékban úgyis leszarják a válaszod, az ilyen emberek kommentjére általában senki sem kíváncsi, mint ahogyan én sem, az előtted léevőktől már megkaptam a kérdésemre a választ, érdekes módon ők tudtak normálisan válaszolni, csak te voltál ilyen csökött agyú, nemgondolod h veled van a probléma? Tudom, nem. A hülyék általában nem veszik észre, hogy ők lógnak ki a sorból. Amúgy túlvagyok már a fogászati kezelésen, és minden jól ment, viszont beszélgettem a váróban egy csajjal, aki szinte reszketett, mivel az előző helyen a doktornő nem volt hajlandó neki érzéstelenítőt adni, és az ő szavaival élve, lelki terror alatt tartotta a fogorvos, így el sem mert menni. Látod, ilyenek is vannak. Úgyhogy elmehetsz a francba a hülye beszólogatásiddal, mert még azok is tévesek. Írhatsz amit akarsz, nemérdekel már, és válaszolni sem fogok. de te nyugodtan irogass. Sok sikert.
2010. jan. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!