Anyukák, hogyan változott a súlyotok? Hogyan álltok/álltatok a szülés utáni alakotokhoz?
Mennyik voltatok a terhesség előtt? Mennyit híztatok a terhesség alatt? Kívánósak voltatok? Mennyire figyeltetek a terhesség alatt a sportra, diétára? Érdekelt titeket akkor? És utána?
Azóta mi újság? Fogytatok, híztatok? Megvagytok elégedve magatokkal? Van időtök és kedvetek a sporthoz vagy diétához?
Onnan jött ez a kérdés, hogy én 174 cm vagyok 57 kg. Sokan irigykedve néznek rám, hogy ez hogyan lehet. (4 éves a nagyobb, 1 éves a pici)
Azok is akik tudják, hogy heti 5x járok tornázni/edzeni és tudják, hogy az étkezésemre is mindig hangsúlyt fektettem.
(Magammal alapvetően meg vagyok megelégedve, de például soha nem volt olyan széles, nőies csípőm, mint mondjuk Jennifer Lopez-nek, ami szerintem nagyon nőies)
Nekem annyi volt a szerencsém, hogy az edzőm nem hagyta a terhességeim alatt sem, hogy "elengedjem magam". De sok anya annyira tragikusnak éli meg a környezetemben a terhesség alatti hízást, pedig szerintem ha nem lettem volna kontroll alatt, én is simán híztam volna.
Titeket zavar az, hogy híztatok? Vagy ti is gyorsan az eredeti súlyra kerültetek? A környezetemben őszintén szólva azok az anyák, akiket említettem, semmit sem tesznek (belátom, hogy nem mindenkinek van segítsége), de várják a csodát.
Mennyik voltatok a terhesség előtt?
Félévvel előtte 160-hoz 45 voltam (betegség, halál, stressz) , majd új munkahely, jó munkahely, eljegyzés, új lakás, boldogság... próbálkozás előtti hónapban már egészséges 53 kg. Elsőre összejött, védőnőnél már 55 voltam az első mérlegelésen.
Mennyit híztatok a terhesség alatt?
72 voltam szülés előtt. 60-nal jöttem ki a kórházból.
Kívánósak voltatok?
Nem. De az első trmieszterben folyton hánytam, csak a sós péksüti maradt meg bennem, így azon éltem.
Mennyire figyeltetek a terhesség alatt a sportra, diétára?
Túlélésre játszottam, de a hányás elmúltával már normálisan étkeztem, de nem a hízástól való félelem miatt. Sportot magasról le..., de előtte is.
Érdekelt titeket akkor?
Nem.
És utána?
Nem.
Azóta mi újság? Fogytatok, híztatok?
Szoptatás alatt híztam 5 kg-t, ami lement utána magától, a 60-at tartom.
Megvagytok elégedve magatokkal?
Igen. Van mellem (előtte nem volt, AA-t hordtam), J. Lo-nál nagyobb hátsóm, tetszem magamnak.
Van időtök és kedvetek a sporthoz vagy diétához?
Időm van, sporthoz kedvem nincs. Egészségesen étkezem.
Én igaz alapból nem voltam/vagyok sovány sőt...
1:80kg kezdtem a terhességem
2:7kg híztam...vagyis 87-tel mentem szülni,74-el jöttem haza 5 nap után.
3:Az első 2hétben nem bántam csak fagyi legyen és töménytelen mennyiségben csoki,de utána semmi kívánóság nem volt
4:Egyáltalán nem érdekelt a sport se a diéta(a családtól nem is lehetett volna mert minden percben azt hallgattam "kóstold meg ne kívánd!) :)
azután sem érdekelt a diéta se a sport és azóta sem.
5:Azóta köszönöm elvagyok kisebb nagyobb hízással,fogyással.Jelenleg hízással.
6:Meg vagyok elégedve magammal...habár lenne mit leadni de ez most a hízás korszakom :)
7:Se időm (munka,gyerek miatt)se kedvem nincs a sporthoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!