Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Le szeretném mondani a védőnőt...

Le szeretném mondani a védőnőt, mert ma minden előzetes bejelentés nélkül beállított. Kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés
Ez még hagyján, de arra kellett feleszmélnem, hogy az előszobámban áll, hívatlanul. Nagyon, de nagyon megijedtem. Kileste a múltkor, hogy hol van a kapukulcs helye (a kerítés belsejébe rakjuk, csak családtagok járnak hozzánk), erre ő meg bepofátlankodik ma. Nem érzem magam így biztonságban :( Van lehetőségem nem tartani igényt rá? Semmi hasznosat nem mondott eddig, ha kérdésem van máshonnan informálódok.
2016. nov. 21. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Jó sok eszetek van és hatalmas szerencsetek, hogy nem törtek még be hozzátok. Olyan hatalmas távolságra van a kapu, hogy nem lehet kimenni kinyitni, ha valaki jön?

Amúgy a védőnő nem véletlenül megy bejelentés nélkül. A gyámhatóság meg a gyermekvedelem se fog bejelentkezni, ha lemondod a védőnői szolgálatot.

2016. nov. 21. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
11# az addig oke, de azok sem veszik le a kulcsot es mennek be, hanem normalis emberek modjara csengetnek/kopognak! ;) illem , ha már tudod mit jelent
2016. nov. 21. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Védőnőként mondom, ez nagyon durva. Jelentsd fel nyugodtan, és tényleg, a vezető védőnőnél is tegyél panaszt. Tulajdonképpen betört az otthonodba, ez bűncselekmény.
2016. nov. 21. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12!

Nyilván nem normális, nem is azt írtam.

2016. nov. 21. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, hogy bement...még nagyobb gáz, hogy a mai világban ennyire megközelíthető helyen tartjátok a kulcsot. Nem csak jóhiszemű emberek vannak, tényleg nem vagy biztonságban.
2016. nov. 21. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ez tanítás volt az élettől, még meg is köszönhetnéd neki, talán az életeteket mentette meg, ha ezek után nem hagyod kint a kulcsot.

persze feljelentheted, de ki tudja legközelebb ki ment volna be hozzátok, talán átírta a jövőtöket...

2016. nov. 21. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nyitva van a kapu napközben, ott be tud jönni/bejöhet, mi jóban vagyunk, a kutya is örül neki. De az ajtónkon akkor is kopog (az sincs bezárva, ha itthon vagyunk). Én jelenteném a vezetőnél, az biztos. De ott helybe is kiosztottam volna.
2016. nov. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!