Mozi 34 hetesen?
Én max. amiatt aggódnék, hogy nem bírom ki pisilés nélkül a végéig... :D
Ha rugdal, akkor rugdal, nincs azzal semmi baj.
Szia! Nem hinném,hogy gondot okozna neki,de neked a pisilési inger annál inkább.:D
Az is megoldás lehet,hogy ha majd fent lesz interneten letöltitek,pattogattok kukoricát és hangosabbra veszitek a tv-t a szokottnál meg besötétítetek.Nem olyan mint egy mozi,de valamennyire lehet tudja majd pótolni. :)
Utolsó!: A kedves kérdező azt néz amit akar és azt hallgat amit akar.
Nem kötelessége szappanoperát néznie,ha az neki nem tetszik,ha Ő mondjuk a Walking Dead című sorozatot szereti akkor azt nézze.Gondolom te is tudod,hogy attól lesz boldog a baba,ha boldog az anyukája.Tehát ha az anyuka attól boldog,hogy horror vagy akciófilmet nézhet,akkor a pocakjában levő gyermeke is boldog lesz.
És nem kötelező Mozartot hallgatni,ha az anyuka mondjuk a rock zenét vagy az elektronikai zenét szereti akkor a baba is azt szereti és ahoz szokik hozzá.Lehet,hogy az anyukának a Mozart szenvedés lenne,így a baba se érezné jól magát...
" A kedves kérdező azt néz amit akar és azt hallgat amit akar. "
És ki mondta, hogy nem azt néz/hallgat? A kérdést feltette, legjobb tudomásom szerint megválaszoltam, és a bunkó pontozóbrigád lepontozta, a továbbiakban azt néz/ hallgat, amit akar.
36 heten is voltam moziban, lehet van valami hatása mert most 6 éves fiam imád filmezni :)
James Bond szeretne lenni :D
Nekem ki kellett jönnöm a moziból annak idején, mert a fiam szabályosan balhézott a hasamban. :)
Most marad a letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!