Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen mozi? Nem lesz...

34 hetesen mozi? Nem lesz rossz a Picinek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én 30 hetesen szerettem volna menni, de lebeszéltek róla. Úgy vagyok vele, kibírom.
2011. júl. 16. 15:34
 2/15 ava87 ***** válasza:
De mi benne az ártalmas? Maximum ha sokat kell pisilned, az nem túl jó, mert állandóan ki kell mászkálnod.
2011. júl. 16. 15:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Én 37. hetesen is voltam, semmi bajom/bajunk.
2011. júl. 16. 15:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak a hanghatások miatt kérdeztem ... :-))
2011. júl. 16. 15:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem horrort akarsz nézni, akkor nem lesz gond.
2011. júl. 16. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
A babának semmi baja nem lesz, max. 1 órát nézik; ugyanis kb. egy órás "mozizás" után kezdi felmelegíteni a magzatvizet. . A legideálisabb 26 és 35. hét között "mozizni" (ha jól emlékszem) . Előtte túl soványka, utána meg már túl nagy . Szóval ha akarjátok, akkor élmény látni őt odabent!
2011. júl. 16. 15:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a 4D babamoziról van szó :)

Vigyél magaddal egy vastagabb kendôt vagy pulcsit, ha nagyon rugdosd, takard le a hasad vele.

2011. júl. 16. 15:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Mármint ha a baba nagyon rugdos :)
2011. júl. 16. 15:59
 9/15 anonim ***** válasza:
jaaaa:))) köszi a felhomályosítást!! :))
2011. júl. 16. 16:06
 10/15 anonim ***** válasza:

szia! leírom az én tapasztalataimat: az első babámmal sokat voltam moziban, semmi zavaró nem volt, még az utolsó napokban is moziban voltam. nem volt rá hatással.

a kisebbel a születése előtti két napban kétszer voltam moziban, először egy romantikus vígjátékon, amit végigficánkolt ugyan, de éreztem, hogy minden rendben van. másnap beültünk a sherlock holmesra, amikor viszont a robbantásos jelenetnél olyat rúgott a lányom, hogy megrepedt a burok és beindult a szülés (a filmet végignéztem, nem vettem észre, hogy történt valami, csak a végén, amikor felálltam kezdett csordogálni a magzatvíz) a baba egyébként ezt a rúgást eltekintve remekül elvolt a film alatt. meg kell említeni, hogy itt már túlhordásban voltunk, a doki indítani akarta a szülést. én örültem a történetknek, legalább magától kezdődött :D nagy baba volt, alig fért már el (3,80 kg-mal született).

szóval szerintem nem rossz a mozi, de ne legyen csitt-csatt-dirr-durr...

2011. júl. 16. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!