34 hetesen mozi? Nem lesz rossz a Picinek?
Szerintem nem a 4D babamoziról van szó :)
Vigyél magaddal egy vastagabb kendôt vagy pulcsit, ha nagyon rugdosd, takard le a hasad vele.
szia! leírom az én tapasztalataimat: az első babámmal sokat voltam moziban, semmi zavaró nem volt, még az utolsó napokban is moziban voltam. nem volt rá hatással.
a kisebbel a születése előtti két napban kétszer voltam moziban, először egy romantikus vígjátékon, amit végigficánkolt ugyan, de éreztem, hogy minden rendben van. másnap beültünk a sherlock holmesra, amikor viszont a robbantásos jelenetnél olyat rúgott a lányom, hogy megrepedt a burok és beindult a szülés (a filmet végignéztem, nem vettem észre, hogy történt valami, csak a végén, amikor felálltam kezdett csordogálni a magzatvíz) a baba egyébként ezt a rúgást eltekintve remekül elvolt a film alatt. meg kell említeni, hogy itt már túlhordásban voltunk, a doki indítani akarta a szülést. én örültem a történetknek, legalább magától kezdődött :D nagy baba volt, alig fért már el (3,80 kg-mal született).
szóval szerintem nem rossz a mozi, de ne legyen csitt-csatt-dirr-durr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!