Terhesség alatti visszér kezelése?
Nekem is terhesseg alatt jott elo. Csak gyogynovenyes dolgokat kenhetsz ra, legalabbis en csak azt mertem, vadgesztenye kremet.
Kulonosebb hatast nem vettem eszre.
A rossz hir viszont az, hogy hiaba is kezdened el most kezeltetni magad barmivel is, elmulni mar nem fog, max halvanyodik szules utan.
Nekem is van, sajnos az előző terhességemből is maradt. Most új, hogy még az intim területeken is megjelent.
A doki szerint érdemben semmit nem lehet vele kezdeni. Az előzi terhesség alatt az érsebészeten is jártam, olyan csúnya volt, féltem a trombózistól is. Ott is az volt a szakorvosi vélemény, hogy most semmit nem tudnak tenni. Más fásli, kompressziós harisnya, gyógynövény krém. A krémek nekem semmit nem használtak sajnos, a harisnya jó, de csak amíg le nem veszed.
A legcsúnyább megmaradt eremet megműtötték a terhesség után, most újra előjött az is sajnos :(
Ami tényleg használ valamit, az a mozgás, sok séta, feszítő, nyújtó gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!