Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti visszér...

Terhesség alatti visszér kezelése?

Figyelt kérdés
Az egyik helyettes orvos azt mondta ne kezeljem a védőnő meg azt mondta hogy minél hamarabb keresem fel az orvost hogy felírjon valamit. Most jött ki terhesen elötte nem volt
2016. nov. 16. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is terhesseg alatt jott elo. Csak gyogynovenyes dolgokat kenhetsz ra, legalabbis en csak azt mertem, vadgesztenye kremet.

Kulonosebb hatast nem vettem eszre.

A rossz hir viszont az, hogy hiaba is kezdened el most kezeltetni magad barmivel is, elmulni mar nem fog, max halvanyodik szules utan.

2016. nov. 16. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van, sajnos az előző terhességemből is maradt. Most új, hogy még az intim területeken is megjelent.

A doki szerint érdemben semmit nem lehet vele kezdeni. Az előzi terhesség alatt az érsebészeten is jártam, olyan csúnya volt, féltem a trombózistól is. Ott is az volt a szakorvosi vélemény, hogy most semmit nem tudnak tenni. Más fásli, kompressziós harisnya, gyógynövény krém. A krémek nekem semmit nem használtak sajnos, a harisnya jó, de csak amíg le nem veszed.

A legcsúnyább megmaradt eremet megműtötték a terhesség után, most újra előjött az is sajnos :(

Ami tényleg használ valamit, az a mozgás, sok séta, feszítő, nyújtó gyakorlatok.

2016. nov. 17. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is terhesség alatt jött ki. A doktor kompressziós harisnyát javasolt. Meg is vettem, de kb. 2 hetig használtam, mert kènyelmetlen volt a nagy melegben. Amíg rajtam volt addig szép volt a lábam. Sajnos szülés után is meg maradt.
2016. nov. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!