Visszer a kisajkakon, lehetseges?
Figyelt kérdés
A kisajkak egyik feleben mintha egy nagy er meglenne duzzadva ugy nez ki, es elegge faj is. Nektek volt ilyen terhesseg alatt? Vagy valami mas lehet? 39 hkm2014. dec. 27. 14:28
1/3 anonim válasza:
Sajnos lehetséges. Nekem szüléskor jött ki és kB 3 hónapig nagyon fájt. Ha 10 percnél hosszabb ideig sétáltam, akkor jól be is durrant.
2/3 anonim válasza:
Nekem a nagyajkamon volt jobb oldalon. Szinte az egész terhességet végigkísérte. Nekem is fájt, ha sokat álltam. Hüvelyi úton szültem, emiatt nem kell a császár. A szülés utáni 4-5 napon múlt el. Azóta sem érzem.
3/3 anonim válasza:
Lehetséges :(
A 32. héten kezdett el nagyon fájni, alig bírtam menni, ülni. Fekvés és felpolcolt lábak kicsit enyhítették a fájdalmat. Doki írt fel DETRALEX tablettát, az kicsit segített. Szülés után szerencsére szépen visszahúzódott. A combomon lévő megmaradt, de már nem fáj :)
Kitartás, neked sincs már sok hátra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!