Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek az ultrahang azt...

Akiknek az ultrahang azt mutatja, hogy a baba nagyobb a koránál, azok korábban is szülnek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mi 12 hetes UH-n 13+4 hetesek voltunk, 20 hetes UH-n (19+6) 21+4 hetesek, 27. heti UH-n pedig a méretek alapján 29 heteset mondtak.

Ezek alapján számíthatok arra hogy korábban jön 1-2 héttel, vagy ezek inkább csak tájékoztató adatok?

2016. nov. 16. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Van a kiskönyvben egy táblázat (megnéztem, a mostani kiskönyvben a 7. oldal), ide kell beírni a kezelőorvosnak (ha a védőnő gondozza a terhességet, akkor neki), hogy mikor volt az utolsó mensi 1. napja. Ezután még van két táblázat az első három UH adatainak. És az oldal alján van, hogy "fentiek alapján a szülés várható ideje" Ide kell beírni a terminust. Nekem az első rubrikát és ez alapján a szülés várható idejét még a védőnő írta be az első találkozáskor. Aztán a kezelőorvosom a 12. heti adatok alapján átírta a terminust március 5-ről február 28-ra.
2016. nov. 17. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem a hetedik oldal ilyen:

A szülés várható időpontjának meghatározása:

Utolsó menstruáció első napja: 2016.04.18.

Ciklus hossza: 28/4

(szülésu-nőgyógyász töltötte ki)

Az intrauterin terhessget megállapító UH vizsgálat:

A vizsgálat időpontja: 2016.07.11.

A vizsgálat lelete: ...

A vizsgálat alapján meghatározott terhességi kor: 13+5

Vizsgáló személy: Dr. Pánczél Zita

Az I. trimeszteri szűrővizsgálat:

A vizsgálat időpontja: 2016.09.05.

A vizsgálat lelete: ...

A vizsgálat alapján meghatározott terhességi kor: 21+4

Vizsgáló személy: Dr. Pánczél Zita

Az első terhességi teszt (ha volt) ideje: 2016.05.25.

lelete: pos

Ezt én töltöttem ki.

A fentiek alapján a szülés várható ideje:

... év ... hó ... nap

(felelős személy tölti ki)

-> ez nincs kitöltve

2016. nov. 17. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Velem is ez van... most 38 hetes adataim vannak a 36 hetes helyett. És ez van már a 12. heti UH óta. Doki mindig azt mondja , hogy majd meglátjuk mi lesz...
2016. nov. 28. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Kisfiamat mindig 1 héttel nagyobbnak mérték és végül 38+6-nál született meg 3340g és 54cm volt.
2017. febr. 1. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!