Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az én babám egyáltalán nem...

Az én babám egyáltalán nem csuklik, ez baj?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem érzem, vagy tényleg nem csuklik?
2008. okt. 5. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szió.Biztos,hogy csuklik,hisz magzatvizet nyel,de én sem tudom sajna mit kell olyankor érezni,pedig már elmúltam 31 hetes.
2008. okt. 5. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:
34 hetes vagyok.
2008. okt. 5. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg tényleg nem csuklik, de ez nem baj. Hány hetes vagy?

Én kb. a 38. héttől érzem rendszeresen, addig talán kétszer csuklott a babám. Szóval nem baj, nyugodj meg.

2008. okt. 5. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A csuklás egy olyan érzés,ami azonos időközönként jön...pl. 5-10mp-ként!!!Figyelj oda, amikor mocorog, mert lehet, hogy csuklik, csak nem figyeled az időközöket. Amúgy ilyen kis kopogásszerű valamit kell érzned...olyan mintha finoman rúgdosna, csak épp egyforma időközökkel...

Remélem segítettem

Hány hetes vagy?

2008. okt. 5. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig összvissz kétszer éreztem csuklani a babámat. Nem olvastam semmi ilyesmit erről, hogy gond lenne, hogy sokat vagy keveset csuklik egy baba.

Szerintem ezen ne izgasd magad! Üdv 31 hetes kismami

2008. okt. 5. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En mar talan 28 hetesen ereztem eloszor,akkor meg csak 7-8 at csuklott,azota mar kepes fel orat is,nekem be van fordulva a baba alul erzem a hasamban,lehet neked vastag a hasfalad(egy baratnomnek az volt es o sem erezte,ettol fuggetlenul egeszseges babat szult).33 hetes kismama
2008. okt. 5. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag minden baba csuklik, de én az egész terhességem alatt egyszer se éreztem, vagy nem tudtam, hogy azt érzem-e. De teljesen rendben volt minden, már egy éves a nagyfiam :-)

Üdv

Polly

2008. okt. 5. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, ez nem amolyan kötelező dolog.

De az is lehet, hogy csuklik, csak mocorgásnak érzékeled.

2008. okt. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!