Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti váltanátok nőgyógyászt emiatt?

Ti váltanátok nőgyógyászt emiatt?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom állandóan a súlyommal piszkál (170/65), most vagyok 32 hetes, eddig 4 kilót híztam. Legutóbb kijelentette, hogy nagy a baba, kezdjek diétázni. Így is alig van étvágyam, még talán kevesebbet is eszek, mint a terhesség előtt. Erre annyit reagált, hogy igazán beláthatnám, mennyivel nehezebb egy nagy babát megszülni, mint egy kicsit és igenis diétázzak, hogy lassabban nőjjön... Magánrendelésre járok egyébként hozzá, de most erősen elgondolkodtam, hogy szükségem van-e minden alkalommal a megjegyzéseire. Volt esetleg köztetetek, aki terhesség végén vagy közvetlenül szülés után váltott orvost?

2016. nov. 15. 13:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
hát biztos váltanék, sajnálom.
2016. nov. 15. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Biztos hogy ott hagynám! És nem csak az alaptalan cseszegetés miatt! Ez a hízás teljesen jó! A másik dolog miatt meg nem mínősítem..
2016. nov. 15. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Inkább azért kell otthagyni, mert nem törődik veled. Bár a 32. héten már nagyon nehéz új orvost választani, aki elvállal, de lehet, még az éppen ügyeletes doki is jobb hozzáállást tanúsít mint ez. (Első voltam)
2016. nov. 15. 14:28
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Egy nemtörődöm orvos rosszabb, mintha az ügyeletesnél szülnél. Nem mernek majd veled foglalkozni, mert xy betege vagy, és majd ő megmondja, mi legyen.

A sulyod remek egyébként! Az én dokim 22 héten megdicsert a 7 kg hizásért, pedig 78/161 vagyok.

2016. nov. 15. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy valtanek orvost, mert ha valoban ilyet mond, akkor egyaltalan nem jo az orvosod. Vette a diplomajat, vagy csak atbukdacsolt es azota azt a keveset is elfelejtette, nem tudom.

Nem hiztal sokat egyaltalan es nem is sok a sulyod, nem kedtel tulsullyal sem.

Kuldjon el cukorterhelesre, ha meg nem voltal, ezt kellene tennie, ha voltal es az rendben van, akkor pedig ez van.

A gyerek merete ilyen formaban nem rajtad mulik.

Szuletnek 30 kilos anyai hizas mellett is epp 3 kilos babak es 10 kilossal is 4 kilo felettiek. Ez van.

En nem biznek ebben az orvosban, mert ha ezt a temat nem vagja, akkor lehet, hogy meg sok egyebhez sem ert. Nehogy ebbol legyen a gond.

Szerintem feleslegesen fizetsz, ilyen hulyesegeket a sarki ujsagos ingyen is mond neked,

2016. nov. 15. 16:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak most olvastam el az kommentedet.

Igy foleg valtanek, vagy szulnek ugyeletesnel.

Azt meg hagyd, hogy kinyomja a telefont, lehet h epp eendelt, vagy szulesztett, ilyen van. De az a normalis, ha utana visszahiv.

Viszont az inkorrekt, hogy utana nem ment oda hozzad, amikor latta, hogy ott vagy. A betege vagy, ezert fizetsz, neki kellett volna ellatni teged.

2016. nov. 15. 17:29
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

mekkora a baba?

Attól, hogy Te nem híztál a baba lehet nagy. Pl GDM-ben akkor pedig tényleg diétáznod kell, hogy nem legyen koraszülött a baba stb.

160g Ch diétát próbáld ki esetleg.

Ha a baba 2000 g körüli most az teljesen jó. Ez esetben válts dokit.

Boldog babavárást!

35hkm

2016. nov. 15. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a 32. héten váltottam orvost, más jellegű volt a problémám. Ha nem érzed magad jól az orvos "közelében" akkor válts. Van ilyen akkor is, ha nem sűrűn. Szülés közben is cseszegetni fog? Na az nem hiányzik!!
2016. nov. 15. 22:36
 19/22 A kérdező kommentje:
A baba súlyánál 200 g-mal becsült többet annál, ami a nagykönyvben meg van írva. Néhány nappal később voltam 4D-s uh-n, ott rákérdeztem az orvosnál, szerinte teljesen rendben van. Amúgy a férjem 190 cm körül van, a két nagypapa szintén, szóval azon lepődtem volna meg, ha a fiam picurka lenne majd. Szülésnél így valószínűleg ügyeletes doki lesz, utána pedig ahogy lehet, váltok. Köszi, hogy megerősítettetek, hogy nem én reagálom túl
2016. nov. 15. 22:48
 20/22 Heatherx ***** válasza:
100%

Nekem ugyan nem magán dokim volt, de engem is a súlyommal piszkált, persze volt rajtam fölösleg, de én is csak pár kilót szedtem fel és a védőnőim teljesen normálisnak is tartják.

Nem egyszer megkaptam hogy milyen felelőtlen szülő leszek és piszkált amiatt is, hogy nem úgy kaptam időpontot ahogy Ő szerette volna.

Mi is most váltunk, most magándokink lesz.

Szerintem érdemes váltanod, mert nem vagy hajlandó eltűrni, ráadásul mindezért fizetni is.

Az pedig hogy mekkora a baba a génektől is függ, és nem Ő fogja megszülni, valamint nem a nagysága a meghatározója, sokkal inkább a fejkörfogat.

Érdemesebb váltanod már csak azért is, hogy ne érezd magad feszengve, stresszesen mikor vizsgálatra kell menned mert egyikőtöknek sem tesz jót.

Boldog babavárást.

25+2hkm

2016. nov. 15. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!