Ti váltanátok nőgyógyászt emiatt?
Egy nemtörődöm orvos rosszabb, mintha az ügyeletesnél szülnél. Nem mernek majd veled foglalkozni, mert xy betege vagy, és majd ő megmondja, mi legyen.
A sulyod remek egyébként! Az én dokim 22 héten megdicsert a 7 kg hizásért, pedig 78/161 vagyok.
Biztos, hogy valtanek orvost, mert ha valoban ilyet mond, akkor egyaltalan nem jo az orvosod. Vette a diplomajat, vagy csak atbukdacsolt es azota azt a keveset is elfelejtette, nem tudom.
Nem hiztal sokat egyaltalan es nem is sok a sulyod, nem kedtel tulsullyal sem.
Kuldjon el cukorterhelesre, ha meg nem voltal, ezt kellene tennie, ha voltal es az rendben van, akkor pedig ez van.
A gyerek merete ilyen formaban nem rajtad mulik.
Szuletnek 30 kilos anyai hizas mellett is epp 3 kilos babak es 10 kilossal is 4 kilo felettiek. Ez van.
En nem biznek ebben az orvosban, mert ha ezt a temat nem vagja, akkor lehet, hogy meg sok egyebhez sem ert. Nehogy ebbol legyen a gond.
Szerintem feleslegesen fizetsz, ilyen hulyesegeket a sarki ujsagos ingyen is mond neked,
Csak most olvastam el az kommentedet.
Igy foleg valtanek, vagy szulnek ugyeletesnel.
Azt meg hagyd, hogy kinyomja a telefont, lehet h epp eendelt, vagy szulesztett, ilyen van. De az a normalis, ha utana visszahiv.
Viszont az inkorrekt, hogy utana nem ment oda hozzad, amikor latta, hogy ott vagy. A betege vagy, ezert fizetsz, neki kellett volna ellatni teged.
mekkora a baba?
Attól, hogy Te nem híztál a baba lehet nagy. Pl GDM-ben akkor pedig tényleg diétáznod kell, hogy nem legyen koraszülött a baba stb.
160g Ch diétát próbáld ki esetleg.
Ha a baba 2000 g körüli most az teljesen jó. Ez esetben válts dokit.
Boldog babavárást!
35hkm
Nekem ugyan nem magán dokim volt, de engem is a súlyommal piszkált, persze volt rajtam fölösleg, de én is csak pár kilót szedtem fel és a védőnőim teljesen normálisnak is tartják.
Nem egyszer megkaptam hogy milyen felelőtlen szülő leszek és piszkált amiatt is, hogy nem úgy kaptam időpontot ahogy Ő szerette volna.
Mi is most váltunk, most magándokink lesz.
Szerintem érdemes váltanod, mert nem vagy hajlandó eltűrni, ráadásul mindezért fizetni is.
Az pedig hogy mekkora a baba a génektől is függ, és nem Ő fogja megszülni, valamint nem a nagysága a meghatározója, sokkal inkább a fejkörfogat.
Érdemesebb váltanod már csak azért is, hogy ne érezd magad feszengve, stresszesen mikor vizsgálatra kell menned mert egyikőtöknek sem tesz jót.
Boldog babavárást.
25+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!