Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy terhes vagyok!...

Kiderült, hogy terhes vagyok! Kb 2 hét múlva szeretnék orvoshoz menni, addig is van valami javaslatotok, hogy mit szedjek? És mennyit?

Figyelt kérdés
Köszönöm!:)
2016. nov. 15. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ertem, bocsi megegyszer. Magambol indultam ki, 3havonta jarok es tok termeszetesnek tunik szamomra neha.:) en amugy magneziunot es multivitamint szedtem, 19hetesen elveteltem..de a magnezium segitett a gorcseimen
2016. nov. 15. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Folsavat tul lehet adagolni, csak ket kattintas a neten. Amugy csak itthon tomi magat mindenki ennyi folsavval, hallottam olyat aki 3000 et szedet osszesen egy nap. Brutalis. Kell szedni de ne lorugast. Tobb kutatas is volt, folsav tuladagolas egereknel vetelest, fejlodesi visszamaradotsagot eredmenyezett.
2016. nov. 15. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Hülyeséget írsz!! Orvostól kérdeztem, de most utána is olvastam! vízben oldodó vitamin amit a máj bont le, de csak anyit amenyire a szervezetnek szüksége van,a többi a vizelettel távozik!!!! Nem lehet túl adagolni.

Egy terhes vitaminban átlagban 0,80 mg van, ha pluszba szed még florsavat ami vény nélkül kapható kb aban 3 mg van! Messze van attól a számtól amit te okoskodás képpen írtál!!

2016. nov. 16. 06:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami Veletek törtènt! Ez rettenetes lehetet..! Szurkolok,hogy a továbbiakban minden szèpen ès jól menjen!

Azt megkèrdezhetem,hogy emiatt jársz 3 havonta dokihoz?

Nem akarom,hogy veszekedjetek! Èn is próbálok mindennek utána nèzni,de a neten is annyi infó van... :)

2016. nov. 16. 06:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! En most vagyok 10 hetes. A vedono javasolta nekem az Elevit Plust es a MagneB6-ot :) igy en ezeket szedem, az orvos is azt mondta hogy ez igy tokeletes!
2016. nov. 16. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as az hulyeseg amit te irsz. 3000 mikrogrammrol beszeltem, de latszik hogy csak okoskodsz gondolkodas nelkul. Nezd meg az atvaltasokat:))) normal esetben kb 400 mikrogrammra van szükség, terhesség esetén 800-1000.
2016. nov. 16. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:

14# koszonom. Igen emiatt, mert folyton cisztasodom, es figyeljuk mikor nem alakul ki ki ciszta a ki nem szabadult tuszo miatt!

Ha kialakul akkor nem szedem tovabb a gyogyszerem. Komplikalt, na meg progeszteron hianyom van stb.:)

2016. nov. 16. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!