Kiderült, hogy terhes vagyok! Kb 2 hét múlva szeretnék orvoshoz menni, addig is van valami javaslatotok, hogy mit szedjek? És mennyit?
Hülyeséget írsz!! Orvostól kérdeztem, de most utána is olvastam! vízben oldodó vitamin amit a máj bont le, de csak anyit amenyire a szervezetnek szüksége van,a többi a vizelettel távozik!!!! Nem lehet túl adagolni.
Egy terhes vitaminban átlagban 0,80 mg van, ha pluszba szed még florsavat ami vény nélkül kapható kb aban 3 mg van! Messze van attól a számtól amit te okoskodás képpen írtál!!
Nagyon sajnálom ami Veletek törtènt! Ez rettenetes lehetet..! Szurkolok,hogy a továbbiakban minden szèpen ès jól menjen!
Azt megkèrdezhetem,hogy emiatt jársz 3 havonta dokihoz?
Nem akarom,hogy veszekedjetek! Èn is próbálok mindennek utána nèzni,de a neten is annyi infó van... :)
14# koszonom. Igen emiatt, mert folyton cisztasodom, es figyeljuk mikor nem alakul ki ki ciszta a ki nem szabadult tuszo miatt!
Ha kialakul akkor nem szedem tovabb a gyogyszerem. Komplikalt, na meg progeszteron hianyom van stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!