Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvigyem a fiamat ultrahangra...

Elvigyem a fiamat ultrahangra magammal?

Figyelt kérdés

6 hetesen megyek a dokimhoz magánrendelésre, utána való héten ultrahangra. A fiam 5 éves, nagyon vágyik már tesóra és arra gondoltam, hogy elvinnénk magunkkal az ultrahangra.

Jó ötlet lenne?

Volt már egy spontán vetélésem, ezért félek egy kicsit.

2016. nov. 14. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Ne.

7 hetes terhességnél eleve alig látszik valami.

Nem gyereknek való egy hüvelyi UH (nagy eséllyel az lesz) én még a férjemet sem szívesen vinném be hüvelyire, csak, ha ő ragaszkodna hozzá.

Ha volt már vetélésed, akkor még az örömhír elmesélésével is várnék.

Szerintem a doki sem engedné be még a kisfiút.

2016. nov. 14. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Én még a 7 éves lányomat is kint hagytam a folyosón, azt mondtam neki, hogy rákszűrésre megyek, nem is érdekelte, elnézegette a kisbabás hirdetéseket a folyosón és az olvasókönyvében ismerkedett a még nem tanult betűkkel.

Neki csak a 16. héten mondtuk el a kistestvért, pedig nem volt vetélésem, de nem szerettem volna, ha mégis csalódás éri.

2016. nov. 14. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Annyit még hozzàtennék, hogy a 15.héten mondtuk el a tesónak a kistesót és ìgy is megőrjìtett, hogy naponta ötször kérdezte meg, hogy mikor születik màr meg. Pedig 8 éves volt.
2016. nov. 14. 13:21
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

11-es vagyok.

Azt még azért elmesélem, hogy én is 5 éves voltam, amikor anyukám terhes volt a tesómmal. Nem tudom mikor mondták el nekem, de azt tudom, hogy egy UH fényképet mutattak nekem, meg azt is magyarázták rajta, hogy hol a kukija, öcsém lesz, de SEMMIT nem láttam rajta, csak a kerek babafejet, biztos én nem voltam még elég vizuális. :)

Szóval szerintem sokat nem élvezne még belőle amúgy sem.

2016. nov. 14. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem, ha valóban hasi UH lesz, simán magaddal viheted. Mégis mi baja lenne tőle? Nem is az a lényeg, hogy lát-e bármit is, hanem hogy bevonod őt is, ez a kezdetektől fontos. Közben magyarázhatod neki, hogy a doktorbácsi/néni megnézi, rendben van-e a tesó, és hogy majd legközelebb már látni fogja, hogy nagyobbacska, mert ő bizony anya hasában növekszik. (vagy valami hasonló)

De csak ha már amúgy is tud a tesóról, és nem hüvelyi vizsgálat lesz. (Ja és előtte konzultálnék a dokival, hogy bejöhet-e. De szerintem beengedi, aki nem tudja megoldani a gyermekfelügyeletet, annak a gyereke is biztos bemehet. )

2016. nov. 14. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek, mentek a zöld kezek!

Utolsó valami ilyenre gondoltam én is. Persze a dokim véleményét is ki fogom kérni erről, aztán eldöntjük. :)

2016. nov. 14. 15:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Persze az apja is jönne velünk, ha bármi gond lenne. :)

Köszönöm Még egyszer! :)

2016. nov. 14. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

A dokim még a 12 hetes uh-n is elővette a huvelyi uh fejet, mert nem tudta a hasival rendesen lemérni a nyaki redőt. De te tudod.

Én elmondtam a gyerekeimnek a terhességet, a vetélést is. Igaz, a legkisebb is 13 éves. Most is egyből tudták, hogy jön a teso :)

2016. nov. 14. 17:09
 19/19 A kérdező kommentje:

Sem a fiamnál sem a 2.terhességnél nem volt még a közelben sem hüvelyi uh. Attól abszolút nem tartok, ha meg igen úgyis kiküldeném még a férjem is.

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek. :)

2016. nov. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!