Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Ma...

6 hetes terhes vagyok. Ma eléggé folyik valami barna váladék. Eddig is, de most mintha jobban. Mi ez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

A terhesség elején ilyen előfordulhat a hormonváltozás miatt. Ha úgy érzed, hogy a mennyisége túl sok, illetve több napja tart, akkor hívd fel a dokidat vagy keresd fel.

23 hetes kismama

2008. okt. 5. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod.Szerda óta tart,akkor a dokim azt mondta ez "belefér",de azért én nem vagyok olyan nyugodt,mert már volt egy vetélésem.Igaz annál nem nagyon éreztem a terhesség jeleit.
2008. okt. 5. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerda óta jó pár nap eltelt, szerintem jobb, ha Hétfőn felkeresed a dokidat és megnéz UH-n, de tutira nincs baj.

23 hetes kismama (első válaszoló)

2008. okt. 5. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyik reggel tapasztaltam barna váladékot pisilés után a papíron. Nagyon megijedtünk és rohantunk az ügyeletre. Ott megultrahangoztak, majd gondosan ránk ijesztettek. A 12. hétig kellett feküdnöm, gyógyszert szednem stb. Az az egy alkalom volt, hogy "véreztem", de az is elég volt, hogy veszélyeztetett terhesnek írtak ki.

Szerintem jobb lenne, ha megnézetnéd magadat (esetleg egy másik dokival is).

2008. okt. 5. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is doki.

Én is igy jártam,barnáztam,a doki szerint normális majd 3napja is megvolt,amit én ugyéreztem hogy már nem normális,hát nem is volt mert a 4.dik nap sajnos elvetéltem én is 6hetes voltam.Nem akarlak megijeszteni.

2008. okt. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!