Méhszáj érték?

Figyelt kérdés
28. héten 2100-as méhszáj érték nagyon vészes?
2016. nov. 11. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Meg van rövidülve a méhnyakad és ki van nyílva a külső méhszájad. 28 hetes (első) terhesen igen ez egy nem igazán jó érték. Fekvéssel, magnéziummal megemelt ágyvéggel esetleg kórházzal, visszatartással "sokáig" lehet tartani még a terhességet. Én a teljes protokoll ellenére (visszatartás, tüdőérlelő, 3 hét kórház) nem úsztam meg a koraszülést. Végül minden jól alakult de ha akkor és ott nem feküdtem volna (igazából már a 26. héttől, ugyanezért mint ahogy Te vagy) lehet nem alakulnak szerencsésen a dolgaink. Pihenj, feküdj a Baba a legfontosabb. (Közlekedik az a busz felétek is, ha valaki esetleg segíteni szeretne a fekvésben, mondjuk főzni, mosni takarítani és a társai.) de lehet többet érsz ha otthon nyugalomban vagy, mintha más ott károgna Neked. Minden jót kívánok Neked!
2016. nov. 14. 15:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Heti egy napot járok tanfolyamra, csak 4-5 órát vagyok ott, 10 percre van tőlünk. Ez mennyire rossz ötlet? Nem cipekedek, itthon nagyon sokat fekszek, tényleg csak akkor kelek fel ha fontos. Ez mennyire okoz gondot. Magnéziumot szedek napi 3x.
2016. nov. 14. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alkat kérdés is hogy tovább nyílik e.Szerintem minden ilyen kérdést az orvosodnak tegyél fel.És persze sok sok fekvés és nyugi.Én is mindig eléggé izgulok a vizsgálatok előtt,hogy milyen lesz s méhszájérték mert kicsit nehezen oldanám meg az egész napos fekvést 2 gyerek mellett.Most vagyok a 30. hétben és mindig arra gondolok hogy minden egyes nap ajándék.A 28. Hét után már nagyon jó eséllyel egészséges lesz a baba ha meg kell születnie.Kitartást és boldog babavárást.
2016. nov. 14. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Igaza van az utánam válaszolónak, alkat kérdése is, hogy tovább nyílsz-e vagy sem. Az egyetlen baj ezzel, hogy nem tudod magad megállapítani, hogy tovább nyíltál-e vagy sem és amikor megállapítod, hogy baj lehet (vérzel, elmegy a nyákdugó egyben vagy külön, görcseid vannak) addigra nem biztos, hogy tudnak az orvosok Nektek segíteni, és lehet, hogy meg kell szülni a Babát. A 28. héten, Te 27+ -ban vagy valahol. Én láttam 26 hetes babát a koraintenzíven...mélyen belém égett.

Igen, a Babának is nagyon jó esélyei vannak 28 hetesen, de szerintem meg kell előzni azt, hogy 28 vagy akár 31 hetesen inkobátorban feküdjön. A Babának az Anyaméh az otthona, a bent töltött hetek számítanak nem a súly. Mindenki azt tesz amit akar. Te azt tedd amit az orvosod mond Neked. Én - a saját alkatom és élettapasztalataim alapján - ebben a helyzetben csak a WC-ig mennék el. Nem akarlak megijeszteni, de én nagyon megjártam (nem egyszer). De ez az én történetem. Veled lehet másként, ezt nem tudhatjuk. Minden jót kívánok Neked!

2016. nov. 15. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!