Méhszáj érték?
Kedves Kérdező! Igaza van az utánam válaszolónak, alkat kérdése is, hogy tovább nyílsz-e vagy sem. Az egyetlen baj ezzel, hogy nem tudod magad megállapítani, hogy tovább nyíltál-e vagy sem és amikor megállapítod, hogy baj lehet (vérzel, elmegy a nyákdugó egyben vagy külön, görcseid vannak) addigra nem biztos, hogy tudnak az orvosok Nektek segíteni, és lehet, hogy meg kell szülni a Babát. A 28. héten, Te 27+ -ban vagy valahol. Én láttam 26 hetes babát a koraintenzíven...mélyen belém égett.
Igen, a Babának is nagyon jó esélyei vannak 28 hetesen, de szerintem meg kell előzni azt, hogy 28 vagy akár 31 hetesen inkobátorban feküdjön. A Babának az Anyaméh az otthona, a bent töltött hetek számítanak nem a súly. Mindenki azt tesz amit akar. Te azt tedd amit az orvosod mond Neked. Én - a saját alkatom és élettapasztalataim alapján - ebben a helyzetben csak a WC-ig mennék el. Nem akarlak megijeszteni, de én nagyon megjártam (nem egyszer). De ez az én történetem. Veled lehet másként, ezt nem tudhatjuk. Minden jót kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!