Méhszáj érték?
1. baba :)
Nem éreztem hogy keményednék, néha éreztem görcsöket de nem gondoltam volna hogy ennyire. Meg is lepődtem.
Nekem a 31.héten mértek 2100-at.
A külsőd már nyitva van egy ujjnyira, és megrövidült a méhnyak.
Nem rossz, de pihenj nagyon sokat, szedj magnéziumot, hogy ne keményedj! Ne végezz megterhelő fizikai munkát, nehogy idő előtt tovább nyíljon.
36 hkm
Így van, a terhesség egy állapot, nem betegség, de vannak kockázatok, ezt sajnos meg kell, hogy értse az anyósod is, hogy pihenned kell.
És otthon kellemesebb pihenni, mint a kórházban ha befektetnek, hogy nehogy megszülessen idő előtt a pici.
Már nincs olyan sok vissza, ki kell bírni.
Addig amíg az orvos nem mondja az ellenkezőjét persze, lehet csinálni sokmindent. De ha az orvos azt mondja pihenni kell akkor a baba érdekében pihenni kell. Ha ezt anyósod nem érti meg, akkor így járt! Menjen ő!
Egyébként én hirtelen kinyíltam 1 ujjnyira (a belső is, c2111 volt) igaz később 32 hetesen de az a lényeg, hogy 5 hét pihenés után felkelhettem és csinálhattam amit akartam, takarítottam, csavarogtam mindennap (37 hetes voltam már) de 3 héttel később se változott a méhszáj értékem. :) ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindig nyílik az olyan könnyen. De pihenj sokat és szedj magnéziumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!