Lehet még belőle gyerek?
Figyelt kérdés
Okt. 17én kellett volna megjönnie nov3 csináltam tesztet erős pozitív. Laboreredmény hétfőn 5000 hcg illetve felritkulás, ma mentem vissza és továbbra is csak a felritkulás látszik ill. 19mm endometrium. Az orvos úgy kezeli, mintha Világ csodája lenne, hogy még nem látszik semmi. Tapasztalatok?2016. nov. 11. 11:07
1/9 anonim válasza:
Tényleg nagyon furcsa, hogy se petezsák, se embrió. A felritkulás kb a 4 héten szokott lenni, te meg vagy már kb 7 hetes, ha jól számolom.
En sem hallottam még ilyenről.
2/9 A kérdező kommentje:
:(((
2016. nov. 11. 11:36
3/9 anonim válasza:
Nekem szept. 13-án volt az utolsó menses, okt. 13-án kellett volna megjönnie, most vagyok 8 hetes, tehát nagyjából veled "egyidős", van egy másfél centis embrióm szívveréssel, elkülönült szikhólyaggal.
Tényleg furi ez így.
4/9 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem jó hír, sajnálom.
Mikor kell újra visszamenned?
5/9 A kérdező kommentje:
Másik orvos szerint, mivel hihetetlen rendszertelen a ciklusom lehet, hogy még annyira kicsi, hogy nem is kell látszódni semminek...De akkor mi ez a magas hcg szint? Ötlet?
2016. nov. 11. 14:49
6/9 anonim válasza:
A másik orvos nagyon optimista szerintem.
Igaz, hogy opció a későbbi fogantatás, de nem a te esetedben. 3-án erős pozitív teszted volt, a hcg érték is jó, szóval a felritkulásnál többet illene látni. Pláne, hogy napokkal ezelőtt is csak annyi látszott.
Tényleg érdekes.
7/9 anonim válasza:
Nem akarlak megrémíteni,. de nagyon gyorsan keress egy másik orvost. Erősen méhen kívüli gyanú lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
Missed ab lett a vege
2016. nov. 17. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!