Kényelmes kismama nadrág milyet érdemes? Vásároltam egyet, de valahogy nem jó. Bővebben lent.
Sziasztok!
Vettem egy kismama nadrágot, aminek a pocak részénél az az anyag, ami rugalmas talán elasztán, nem pamut hatása van, passzé anyag, eléggé rásimul a pocakomra, zavar, mondhatni nyomja, pedig hihetetlenül nyúlik amúgy ha a kezemmel húzom. Még az első trimeszterben vagyok, szóval nincs óriási hasam, el sem tudom képzelni, hogy ha most zavar, mert eléggé rásimul a hasamra később nagyobb hassal kényelmes lenne..... Igazából ülésnél van gond, állva jó. A farmer kialakítása a derék résznél eléggé csípő fazon, szóval az a része jó és bő is, de lehet állítani gumival, de ez a pocakbetét nagyon testhez álló nem tudom nyúlik-e majd.
Szóval kinek milyen terhes gatya vált be, mást is zavart-e ez a pocakos rész?
Én is kipróbáltam a kismama nadrágot, de szörnyen idegesített! Vékony alkat vagyok, mindig a csípő nadrágokat szerettem, legyen az farmer, cica, vagy melegítőnaci.
Ugyhogy inkább a kényelmesebb cicanacikat részesítettem előnyben, ami nyúlik, és hogy a pocakom se fázzon meg a hideg időben vettem fel hastartót, ami tartja is a pocakom, és melegen is tartja, mert lényegében olyan mint a derékmelegítő.
35 hkm
Tulajdonképpen ez a nadrág is egy csípőnaci, csak az a pocakbetét ami eléggé szoros már így a terhesség elején.
Érdekes hogy a 3 válaszolóból mind leggingset, cicanadrágot, harisnyát hordott :) akkor nem én vagyok ezzel a problémával így :)
Szintén zenész...nekem is nagyon bántja, húzza lefelé a pocakomat a pocakbővítő, ezért leggingset (vagy a most olyan divatos jeggingset - gumírozott derekú csípőfarmert - hordok inkább). Szerencsére fenékre combra nem híztam,így gond nélkül rám jönnek a terhesség előttiek is.
(25 hetes ikres kismama)
Nekem bejön az a fajta farmer, amit te vettél. Nem biztos, hogy később is kényelmetlen lesz. Nekem az első trimeszterben sokkal érzékenyebb volt a hasam, mint most. Nagyon puffadtam, az émelygés erősödött, ha valami nyomta a pocakomat.
Most jobb sokkal, 23 hetes vagyok. De tudom hordani a csipő fazonú mackókat is, és még van egy olyan nadrágom, ami jó rám a régiek közül, mert bővebb fazon.
Sajnos most hideg van a leggingshez, muszáj valami melegebb alulra.
A rugalmas anyag tetejénél nincs egy gumi betét?
Csak mert én is ahogy megvettem a nacit olyan 7 hetesen, egyből kifejtettem onnan a gumit és úgy máris nem szorított.
Hamarosan szülök de még mindig jó.
És kaptam kölcsön cuccokat, azokon meg át volt vágva ollóval az a rész. (Ha úgy van beletéve a gumi, hogy hozzá is van varrva a rugalmas anyaghoz, akkor nem nagyon lehet máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!