Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a szülés jelei?

Ezek a szülés jelei?

Figyelt kérdés

Folyamatosan fáj a hasam alja és kavarog az egész hasam, hányingerem is van. Furcsán érzem magam. Zuhanyoztam, de mintha jobban fájna kicsivel.

A pici mozgolódik.

2016. nov. 9. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha meleg vizes zuhany után erősödnek a fájások, akkor igen, szülés. :)
2016. nov. 9. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Elég gyanús. :)
2016. nov. 9. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Hányadik hétben vagy?

Én is ilyeneket érzek csak azt nem mondanám hogy fáj a hasam alja. Nekem lehet a vérnyomásom szórakozik most mivel még azért korai lenne a szülés: 1 - másfél hónapom van még...

2016. nov. 9. 22:38
 4/10 A kérdező kommentje:
38 hétben vagyok.
2016. nov. 9. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem nálad esélyes hogy hamarosan szülni fogsz!

Majd írd meg hogy mi volt, hogy vagy! :)

2016. nov. 9. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Menj be a kórháza kedves kismamma. Nekem semmi sem fájt , fájás sem volt szinte. De hajnalban meglett a baba, nehogy valami baj legyen.
2016. nov. 9. 22:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Voltam ma nst-n és uh-n.

5 órát álltam folyamatosan, lehet azért fáj. Mára elteszem magamaztán kiderül mit hoz a reggel.

2016. nov. 9. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Nah mi ujsag? Hogy vagy?

Oke hogy csak 38. Het de attol meg beindulhat neki a szules maskulonben koraszulesek se lennenek. Bar ez mar nem is annak szamit.

2016. nov. 10. 07:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt pár nappal iszonyatos hascsikarásom volt, életembe nem volt még olyan szörnyű... 2 és fél órát ültem a wc-n, és nagyon megszenvedtem. Azt hittem beindul miatta a szülés is... Aztán pár napra rá, semmi más tünetem nem volt, éjjel elfolyt a magzatvíz, másnap megszületett a kisfiam.
2016. nov. 10. 11:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Néha érzem hogy fáj a hasam, de van mikor elmúlik.

Már nem bánnám ha túl lennék rajta és a kezemben tarthatnám, de jól érzi magát odabent.

2016. nov. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!