Volt úgy bárkinek, hogy 14 hetes terhesen aludta babája? Eddig mindig mozgott, most meg se moccant.
Figyelt kérdés
Vert a szíve,gondolom hogy ok vele minden.
Más is járt már így?
2010. ápr. 28. 16:18
1/5 anonim válasza:
Nekem a 16 hetes ultrahangon éppen feltett lábakkal pihengetett:).Nyugi ha van szívhang,minden rendben.
2/5 anonim válasza:
Az én első babám állandóan aludt az uh-kon, fel sem lehetett kelteni. Még a nemét sem tudtuk meg, csak a szülőszobán, mert mindig eltakarta magát.
Most 14+5 hetes vagyok, 2 napja voltam uh-n, persze megint aludt, nekünk háttal, és persze megint eltakarta magát.
Ilyenek az én gyerekeim...
3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZOKAT!
2010. ápr. 28. 20:32
4/5 anonim válasza:
Szia, ha legközelebb menned kell uh-ra, előtte egyél csokit. Nekem is a dokim mondta, és bejött!
16 hetes km.
5/5 anonim válasza:
szia. nekem is kis lusti a manóm az UH-kon. legutóbb mikor mentem a dokihoz Poket Caffe-t ettem, pedig nem kávézom és akkor sem lehetett őt felkelteni. :-) meg sem moccant!
még azt mondják a szőlőcukor a jó...de én ezekután már nem biztos hogy hiszek benne. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!