Mit tegyek? Volt már valaki ilyen nehéz helyzetbe?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kisfiam, előzökapcsolatbol. Párommal 2 éve vagyunk együtt, védekezés mellet, lehet, hogy teherbe estem.
Párom még nem akar gyereket, de én képtelen vagyok elvetetni. Ma láttam egy igen megrázo videot az abortusztrol( bát elötte is ellene voltan)
Nem tudnám elvetetni a picit, mert nem ő tehet rola. De nem tudom,hogy hassak a páromra. Kisfiammal nagyon jol kijönnek. Nagyon jo apa. Volt már valaki hasonló helyzetbe mint én.....
2016. nov. 8. 20:32
1/5 anonim válasza:
Közösen kell döntened a pároddal!
2/5 anonim válasza:
A lehet még nem biztos, először arról kellene meggyőződni, hogy tényleg terhes vagy-e. Ha igen akkor nálad pattog a labda, hogy megszülöd-e a párod akarata ellenére, aki aztán vagy megbékél a helyezettel vagy az első adandó alkalommal menekülőre fogja. Ha lelép akkor megint nálad pattog a labda, hogy képes vagy-e két gyereket egyedül eltartani. Egy csomó olyan kérdés amiben nem tud más helyetted dönteni, mert nem ismerjük a körülményeidet. Szép dolog az abortusz ellenesség, csak abból egy gyereket sem lehet eltartani, és el kell fogadni, hogy lehetnek olyan élethelyzetek amikor az a megoldás.
3/5 anonim válasza:
Lehet? Az mit jelent? Legalább pozitív teszt már van?
Amíg még nem biztos, nem kell kétségbe esni. Majd ha már biztos lesz a dolog, akkor át kell beszélni újra. Előre felesleges kiakadni.
4/5 anonim válasza:
Ezt ketten kell hogy megoldjátok. Ha saját szakáladra megtartod az egy nagyon önző dolog.Neki ugyanolyan döntési joga van egy élet felett mint neked. Gondold bele magad a helyzetébe fordított esetben.
5/5 anonim válasza:
Én nem mennék abortuszra csak azért mert ő nem akarja a gyereket. Egy férfi erről könnyedebben dönt. Neki semmi feladata ilyenkor, csak bevinni anyukát a kórházba meg hazahozni. Probléma megoldva, minden mehet tovább. Az ilyen kapcsolat, amiben kényszerből abortuszra megy a nő halálra van ítélve. Ha nagyon kötné az ebet a karóhoz, én elköltöznék. Hálistennek lenne hova. Egy gyerek egy életre szól, egy férfi már korántsem biztos. Nem hoznék olyan döntést, amit később bánnék, mert nem tudnék a lelkiismeretemmel elszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!