Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta megtudtam, h terhes...

Mióta megtudtam, h terhes vagyok depressziós lettem. Más is volt ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
Nem várt baba. Van már egy kisfiunk nem akartam több gyereket..félek, nincs hangulatom semmihez, nem akarok mindent elölről kezdeni.
2016. máj. 9. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Akkor miért tartod meg???????
2016. máj. 9. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
A férjem szeretné a kicsit és nem támogat az abortuszban. Én sem akarom megölni életem végéig bánnám, viszont nem tudom elképzelni az életem még egy babaval! Mindenünk megvan, eddig boldog voltam. Imádtam a kisfiammal lenni ő az életem értelme és úgy érzem nem tudnám megadni neki azt a figyelmet, törődest,amit eddig kapott,ha megszületik a kicsi ..
2016. máj. 9. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Én is ugyanezt gondoltam pont ugyan így!!

Bár az én történetem nem végződött happy end-el! Én elvetettem. A lányom 7hós volt mikor megtudtam, h terhes vagyok. 3 hónap mulva lesz 1 éve, h elvetettem. Sajnos azt kell, h mondjam... Nem bántam meg. Vannak napok mikor..... De. Nem. Majd eljön az az idő amikor újra szeretném átélni! De nem most! Én nem túlélni akartam hanem megélni! Sokan mondták, h legalább hamar letudtam volna a pelenkás korszakot.. Igen ám de mint írtam.. Megélni, nem túlvészelni akarom..

Ha a lányom nagyobb lett volna. Megtartom..

2016. máj. 9. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom, h így alakult.igazad van együttérzek veled..az én fiam már 17hos, de rengeteg figyelmet igényel még most is. Pár napja borzasztó hányingerem van es mindig aludnék, így nem tudok vele annyit foglalkozni és bűntudatom van..nem tudok rá összpontosítani, mert azon rágom magam mi lesz, ha meglesz a kicsi..az abortuszba viszont bele se merek gondolni. .
2016. máj. 9. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 17 hós lesz 19-én. Ha most estem volna teherbe biztosan megtartottam volna. :) Ezek a félelmek, ez a depresszió már nem lenne bennem! Persze tartanék ettől attól de soha többet nem lenne abortuszom!

Én sok erőt kívánok neked!!

2016. máj. 9. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem várt gyerek,jogosak a félelmeid,viszont abortuszra sem akarsz menni.Szerintem ezek a félelmek el fognak múlni ha megszületik,de persze neked kell döntened.Ha annyira nem akarnád,nem vacilálnál,és elvetetnéd.
2016. máj. 10. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!