Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon nehezen élem meg a...

Nagyon nehezen élem meg a túlérzékenységet a terhesség alatt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen, annyi minden apróságot a lelkemre tudok venni, hogy már saját magamat idegesitem vele.11 hetes vagyok, de sokszor úgyérzem hogy pont a barátaimban csalódom a legnagyobbat, a figyelmetlenségük miatt! Már úgy érzem hogy szét durran az agyam és a lelkem. Mit csnáljak? !
2008. okt. 5. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az elején én is túlérzékeny voltam, mindenkit lehülyéztem, csak az volt a jó amit én mondtam, és iszonyat hamar megsértődtem, és felkaptam a vizet. Próbáltam tenni ellene, de az igazságérzetem sokkal nagyobb volt annál, mintsem visszavonjam egykét durva szavamat...

Hát, én sok jó tanáccsal nem tudlak ellátni, mert ezt meg kell élni, át kell élni, a többieknek túlélni a "hiszti" korszakot. Biztos hogy meg fogják érteni, hogy babát vársz, tombolnak a hormonok nálad, és ezért vagy ilyen! Idővel csökken az érzékenységed, legalább is nálam csökkent. :)

Boldog Babavárást! Kitartást!

29 hetes kismami

2008. okt. 5. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére az 5-6. héten volt ilyen problémám, aztán varázsütésre elmúlt minden.

Elég rossz volt, azonnal fel tudtam kapni mindenen a vizet, bármin elsírtam magam, elég elviselhetetlen lehettem.

Igazából tenni ellene nem tudsz semmit, hisz ez csak úgy jön, de sokat segíthet, ha a párod megértő, és elfogadja, hogy vannak ilyen hangulatingadozások a terhesség alatt.

De ezek el fognak múlni.

Aztán már csak az a fajta érzékenység marad, amikor elsírod magadat a posokrém reklámon. :)

23 hetes kismama

2008. okt. 5. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
popsikrém akart lenni
2008. okt. 5. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én nehezen éltem meg és élem meg még most is. 20 hetes múltam, és sajnos rám még mindig jellemző a túlérzékenység, a hiszti és a sértődömség. Ami még ennél is elkeserítőbb, hogy midezek címzettje a párom, elszenvedői pedig mindhárman vagyunk, a baba, Ő és én is. Aztán egy-egy veszekedés után addig eljutok, hogy magam megnyugtassam annak érdekében, hogy a babám ne érezze meg, de sajnos a férjemmel már nincs türelmem és idegzetem megbeszélni, így marad mindkettőnkben a tüske. Bízom benne, hogy nálad hamarabb múlik, illetve próbáld meg a magnéziumot szedni, orvosomtól tudom, hogy kifejezetten hasznos az idegrendszerre is.

Üdv: 20 hetes mufurc ugyanakkor boldog kismammi

2008. okt. 5. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

34 hetes vagyok, de még mindíg ritka az olyan nap amikor nem sírok valamin. Az elején még nem sírtam, hanem hisztiztem, és dühöngtem. Most viszont minden apró sérelem világfájdalomként hat, és vannak napok, mikor csak úgy spontán bőgök. Nem vagyok depi, és örülök a babómnak, de néha félek mindentől. Kicsit lehet hogy meggárgyultam:)Remélem szülés után elmúlik!

2008. okt. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!