12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem maradt meg a baba :( :( :(
2016. nov. 10. 01:25
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj de orvost váltanèk.
En mikor elvetèltem szigoruan kivizsgalt. Vervetel, kenetminta , hormonokat megnezte uh stb..
Vitaminokat ajanlott es amint pozitiv a teszt szaladjak a receptemèrt h megmaradjon a baba.. hanyagságra gondolnek esetetekben. ( nem a te rèszedről) de nem hiszem el h nem kèpesek jobban utàna járni miert van ez. Mert ha sikerul akkor nagy gond nincs , ilyenkor az esetek 95% ban eleg par szem gyogyszer. Esetemben 12db
14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkepp keresek egy jo orvost,remelem tenyleg csak egy kis hormonpotlasra van szuksegem es arra, hogy az agyamba kicsit rendet tegyek,en mar el sem tudom hinni es kepzelni,hogy valaha kozos gyerekunk lesz. Borzasztoan negativ lett a hozzaallasom es megmondom oszinten kicsit depis lettem,olyan gondolatokkal gyotrom magam, hogy lehet genetikailag vagyunk osszeferhetetlenek ezert nem marad meg a baba. :(
2016. nov. 10. 17:35
15/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :( Tényleh keress egy jó dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!