Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győrben mennyi időt vesz...

Győrben mennyi időt vesz igénybe a genetikai uh a terhesgondozóban?

Figyelt kérdés

nem azért kérdem mert nem érek rá :D hanem csak azért hogy ne ijedjek meg ha esetleg sokáig nézelődnek nálam. már volt egy terhességem ami ebben az időszakban ért véget,de nem emlékszek semmire a vizsgaaltból. akkor most valószínű jobban át fognak vizsgálni ezért tovább tarthat ? mert így is sokat aggódok hogy minden rendben legyen hát még ha sokat vacillálnak én meg nem tudom mért. a sima uh-k amik eddig voltak max 10 percig tarthattak.

köszi a válaszokat!

2010. ápr. 28. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a 19. hetire gondolsz, akkor nekem 1 percig sem tartott. Azt egy férfi orvos csinálta. a
2010. ápr. 28. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
A 12 hetit egy nő, aki nagyon kedves és figyelmes volt, az kb 5 percig tartott.
2010. ápr. 28. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
20+1 hetes leszek mikor megyek...vagyis holnap :D
2010. ápr. 28. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

szia!Az nekem nagyon hamar véget ért:( bekent a nő,végiggurgatott a hasamon,azt ennyi.Menjek Isten hírével.Ugy fel voltam háborodva.Páromis még nézegelődött volna:) De gyorsan kizavartak.De elmentünk 4Dre,és ott kiélveztük. :)

minden jót.

Üdv:19 hónapos nagylány anyukája

2010. ápr. 28. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok ismét.Azt még hozzáteszem,hogy a váróban két és fél órát várakoztunk azért a fél percért. :(((

Gondolhatod...

2010. ápr. 28. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
ooo..jézus....hát remélem engem nem dobnak ki hamar..szeretnék mindent tudni.azt mondta a védönö hogy férfi lesz a vizsgálo. nézzen meg mindent az a lények...és ha minden ok akkor nyugodtan gyönyörködök az picinkben :D
2010. ápr. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!