Mit használhatok, ha éget és viszket a nemi szervem?
Piros és duzzadt. Folyásom nincs, csak a normál fehér, szagtalan. Nem fertőzés, mert a Canesten és a Pimafucin sem használ, kipróbáltam és orvos is látott. 17 hetes terhes vagyok.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Az orvos szerint ez normális, használjak kamillateát mosakodáshoz.De nagyon rossz ez az égető érzés. Sokszor a bugyit sem tudom magamon elviselni.

Ha éget és viszket semmiképpen nem normális dolog!
Az orvos szerint nem fertőzés,akkor a candida gombára gyanakszom.
A húgomnak ugyanez volt a terhessége alatt és ő kapott rá hüvelykúpot amit a patikában kevertek.
Elég érdekes orvosod lehet ha ez neki normális!

Szerintem sem normális, abszolut a gombás fertőzés tüneteit írtad le. Pécsen van gombaambulancia a bőrklinikán, ha van ilyen a környezetedben , vagy nemibeteg gondozó, keresd fel szerintem.
A kup és a kenőcs kéne használjon.
A kamillatea biztos nem árt, és a popsikrémet (vagy Gabi babakérém) már én is hallotta, hogy a dörzsölés ellen segít nedvesen tartani a bőrt.
Mindenképp járj utána, valami nincs rendben.
Megpróbálhatsz nagyon kevés cukrot-fehérlisztet és élesztőt fogyasztani, az csökkenti a candida gomba jelenlétét.

Ezen én is keresztülmentem a 28.héten.Nálam a kiváltó ok az volt, hogy antibiotikumot szedtem.Kaptam egy egyszeri hüvelykenőcsöt, és másnapra kutya bajom volt!
Az viszont biztos, hogy ez nem normális!!!
Én megkérdeznék egy másik orvost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!