5-6 hetes terhes lehetek, és mintha gombás lennék, kicsit viszket, használhatok canestent, hétfőn megyek dokihoz?
Figyelt kérdés
Hétfőn vagyok bejelentve, de addig van még 3 nap, ami alatt canestennel kikezelhetném. Kérdés, 12. hét előtt lehet-e?2009. aug. 6. 19:16
1/6 anonim válasza:
Van pozitív teszted? Nekem is van ilyen problémám. De szerintem a Canestent kívülről használhatod. Ha a kúpot kérdezted volna, azt nem tudom.
2/6 Kathrin01 válasza:
Bár a canestenre azt mondjaák nem a legjobb az első trimeszterben, de ha nincs más akkor nincs mit tenni. Kérdezz rá az orvostudakozo.hu-n Hamvas Ferenc nőgyógyásztól, ő gyorsan válaszol.
3/6 anonim válasza:
Ha hétfőig kibírod, akkor ne kezeld semmivel!
A doki ír majd receptet olyan gyógyszerről ami nem árthat a babának.
4/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem is varj hetfoig. Sajnos ez gyakori terhesseg alatt. Ami segithet az a joghurt, de jobb fajtat egyel bakteria kulturaval. Kefir is nagyon jo. Probalj meg mindennap enni egy kicsit. Roviden:ez az egesz azert van mert a szervezetben vannak jo es rossz bakteriumok, a joghurtban levo jo bakteriumok rendben tartjak a belso egyensulyt. Hidd el segit, sajna nekem is szokott ez lenni. 15 hkm.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a Hamvas dr úr azt írta, kezelhetem magam Canestennel, ártani nem ártok. Kedves második, neked külön köszönet!
2009. aug. 7. 10:17
6/6 Kathrin01 válasza:
Nagyon szívesen. A második voltam. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!