A 15. kerületi SZTK-ban melyik orvost ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem és orvost keresek.2016. nov. 4. 11:27
1/5 anonim válasza:
Dr. Varga Márta, ha még rendel ott. Én Monorra jártam hozzá, mert az ottani SZTK_ban is rendel, de tudom, hogy a XV.-ben is rendelt a közelmúltban. A SOTE II-n vezet szüléseket, és azt is tudom jó szívvel ajánlani, mert fel van újítva, s a szülésznők, (ügyeletesek voltak) nővérek is mind jófejek voltak legalábbis velem.
2/5 anonim válasza:
Egyiket se. Az egész kerületi nőgyógyászatpt messziről kerüld el.
3/5 anonim válasza:
tényleg jobban jársz,ha inkább magánt keresel :(
az uzsokiban nagyon jó orvosok vannak, onna bárkit jó szívvel ajánlanék
4/5 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, kerületi vagyok, és egyet kell értsek a 2-es és 3-as válaszolóval.
(Varga Mártát nem ismerem, nincs tapasztalatom vele, de a többiekre nem bíznám rá magam, az biztos.)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 4. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!