Isznyatosan kapar a torkom majd meg akrok fulladni. Ma egész nap kurálgattamn magam mégis mit csináljak? Menjek az ügyeletre?
Inkább ügyelet,minthogy szenvedj egész éjjel.
Nekem a dokim Augmentin duot írt fel,de sajnos az is csak a 3.napon kezdett el hatni.
Gyógyúlgass.Üdv:31 heteske
szia! nekem egy hete lassan ilyen, a torkom kiszakad, köhögéstől már bekeményedek..
Csak sinupret cseppet engedtek, tea.., de hétfőn megyek a nődokimhoz és még őtis megkérdezem..
30 hetes vagyok. Jobb ha te is kierőltetsz valami hatásos szert, mert jobb lenne ha elmúlna..
Sterpsils, mézes tea. Mást nagyon nem tehetsz, de hátha az ügyeleten tudnak olyan gyógyszert ajánlani, amit terhesen is szedhetsz.
És ne aggódj, a kicsinek semmi baja. Attól még, hogy te beteg vagy, ő nem lesz beteg.
Azért mozoghat kevesebbet, mert most front is van, te is inkább a betegséggel vagy elfoglalva, nem tudsz annyira koncentrálni rá, meg amúgy is, a 33. héten már nem olyan aktívak helyhiány miatt a kicsik.
Ha gondolod, menj el dokihoz, de a kicsinek biztos nincs semmi baja.
Szia!
34 hetes vagyok, kedden voltam a nőgyógyászomnál kontrollon. Iszonyúan náthás voltam, minden tünet, stb...
Kérés nélkül írt föl nekem antibiotikumot, olyat ami nem árt a babának, és csak három napig kell szedni. Javaslom, hogy kérdezd meg a nődokid, hogy ha szükséges akkor milyen antibiotikumot lehet szedni, és azt írasd fel az ügyeleten.
A srepsilst nem lehet ..itthon van 3 csomag, de csak nézni szabad..sok benne az érzéstelenítő..csecsemőknél görcsrohamot okoz, akkor egy pocaklakónál sem lehet jó hatása!
Inkább mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!