Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Isznyatosan kapar a torkom...

Isznyatosan kapar a torkom majd meg akrok fulladni. Ma egész nap kurálgattamn magam mégis mit csináljak? Menjek az ügyeletre?

Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 20:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
algopyrin , méz, tea, meg gőzöltem is, meleg vizben megfürödtem most mégis olya mintha rosszabb lenne. más is ilyen rosszul érzi magát? lázas nem vok. és aggódom a kicsikém miatt is mert olyan keveset mocorog, remélem ő nem kapta el!33 hetesek vunk.
2008. okt. 4. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Inkább ügyelet,minthogy szenvedj egész éjjel.

Nekem a dokim Augmentin duot írt fel,de sajnos az is csak a 3.napon kezdett el hatni.

Gyógyúlgass.Üdv:31 heteske

2008. okt. 4. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Most látom az augmentint írtad.Menj ügyeletre,ha már ezek sem segítettek.Nem lesz a picikének baja,max Ő is érzi,hogy anyuci szenved.
2008. okt. 4. 20:31
 4/12 A kérdező kommentje:
holnap reggel elmegyek ha nem lesz jobb most bevettem még egy algopyrint lefekszem és meglátjuk mi lesz. köszönöm aranyos vagy h segítettél.
2008. okt. 4. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:

szia! nekem egy hete lassan ilyen, a torkom kiszakad, köhögéstől már bekeményedek..

Csak sinupret cseppet engedtek, tea.., de hétfőn megyek a nődokimhoz és még őtis megkérdezem..

30 hetes vagyok. Jobb ha te is kierőltetsz valami hatásos szert, mert jobb lenne ha elmúlna..

2008. okt. 4. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy a Strepsils-t is lehet kismamaként szopogatni. Nekem az általában segít is.
2008. okt. 4. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Sterpsils, mézes tea. Mást nagyon nem tehetsz, de hátha az ügyeleten tudnak olyan gyógyszert ajánlani, amit terhesen is szedhetsz.

És ne aggódj, a kicsinek semmi baja. Attól még, hogy te beteg vagy, ő nem lesz beteg.

Azért mozoghat kevesebbet, mert most front is van, te is inkább a betegséggel vagy elfoglalva, nem tudsz annyira koncentrálni rá, meg amúgy is, a 33. héten már nem olyan aktívak helyhiány miatt a kicsik.

Ha gondolod, menj el dokihoz, de a kicsinek biztos nincs semmi baja.

2008. okt. 4. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon fáj a torkom, voltam gyógyszertárba, és semmiféle gyógyszert nem ajánlottak, csak a mézes teát. Sokan írták a Strepsils-t, arra konkrétan rá is kérdeztem, hát azt sem lehet terhesen. Ismétlem a gyógyszerész szerint.
2008. okt. 4. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

34 hetes vagyok, kedden voltam a nőgyógyászomnál kontrollon. Iszonyúan náthás voltam, minden tünet, stb...

Kérés nélkül írt föl nekem antibiotikumot, olyat ami nem árt a babának, és csak három napig kell szedni. Javaslom, hogy kérdezd meg a nődokid, hogy ha szükséges akkor milyen antibiotikumot lehet szedni, és azt írasd fel az ügyeleten.

2008. okt. 4. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

A srepsilst nem lehet ..itthon van 3 csomag, de csak nézni szabad..sok benne az érzéstelenítő..csecsemőknél görcsrohamot okoz, akkor egy pocaklakónál sem lehet jó hatása!

Inkább mást.

2008. okt. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!