Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a tunetek mar 3 hete fenn...

Ha a tunetek mar 3 hete fenn allnak akkor a tesztnek is pozitivnak kell lennie?

Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a terhesség okozza a tüneteket, akkor igen.
2016. nov. 3. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, de milyen tünetek? Nem a tünetektől számolják a terhességet, hanem az utolsó menstruációtól.
2016. nov. 3. 13:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Azon is tulvagyok . Okozhat a fogamzasgatlo , annak abbahagyasa es a "terhessegtol valo felelem " tuneteket ? Nekem csomo minden kijott , boven tulvagyok azon mar h nem mutatni ki teszt . Csinaltam tobbet mindegyik negativ amugy .
2016. nov. 3. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit beképzelhetsz magadnak, amit csak akarsz.
2016. nov. 3. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd le a tüneteket és az alapjàn mondhatjuk mi okozhatja. Negatív tesztekkel nem lehetsz terhes. Szabàlyosan hagytad abba a fogamzàsgàtlót?
2016. nov. 3. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen. Nem kezdtem uj levelet . Es szedtem antibiotikumot igy mar egy jo ideje plusz ovszer is volt. Hat derekfajas alhasi fajdalom akkor elkezdett fajni a mellbimbom - bar szerintem ez a peteere volt mert fajt 2 napig es azota semmi . Most pedig kicsit tobbet erzem h pisilnem kene .
2016. nov. 3. 14:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja es lehet hulyenek neztek h ilyen miatt aggodom de igazabol 1x voltunk egyutt ugy h nem hasznaltunk plussz ovszert de akkor sem ment el bennem . A gyogyszer pedig mindig rendesen szedtem max 2 ora volt a csuszas
2016. nov. 3. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem annyira tipikus terhes tünetek...
2016. nov. 3. 14:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Neten olvasva annak tuntek . Ja meg hat enyhe hanyinger , nyomoreges. Bar lehet h ez a stressztol.
2016. nov. 3. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Derékfàjàs, alhasi fàjdalommal és sok pisiléssel nekem hugyuti fertőzésnél volt. Kérj hàziorvostól egy vizelettenyésztést.
2016. nov. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!