Ha már megjelentek a terhesség tünetei akkor a tesztnek
is pozitivnak kene lennie?
Igen
Mivel a tüneteket s hormonok produkálják a teszt is kimutatja ráadásul 8hetesen már le kellene ugrania a második csíknak..
2016. júl. 18. 13:54
8. Hétnél már mutatná a teszt. Nekem a tünetek utáni 3. Nap lett pozitív, de az a 10. Dpo volt.
2016. júl. 18. 13:54
3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :) Mindenki ezt mondja amit ti de sajnos én mindenen nagyon izgulok :/ Rossz szokas..
2016. júl. 18. 14:02
5/23 A kérdező kommentje:
Kicsit szúr a hasam mintha megakarna jönni, volt fehéres vizes folyasom de az mar nincs ugy szamoltam pont peteeresnel voltam. Most is szurkal a hasam , meg azt vettem eszre h szekrekedesem van de ezt megcafoltam mar 3 napja mert 2x elmegyek wcre :D Néha érzékeny a mellbimbom de kb csak fel napra aztan el is mulik.Azt tudni kell ,hogy most hagytam abba 2 hete a fogamzasgatlot mert minden bajom volt tole.
Nem feltétlen.
Nekem megvoltak a tünetek. Ugye az első úgymond biztos jel, hogy nem jött meg. Késett.
Aluszékonyság, gyakori vizelési inger, ételundor, illatundor, hiper mell érzékenység..
A teszt mégis negatív lett. 30.32 napos ciklusaim mellett már vagy a 35-36.napomon voltam.
De miután teszteltem negatívat rá 2-3 napra már nagyon NAGYON halvány pozit is :)
Akkor én 5 hetes lehettem.
8.héten már szívhang is volt.
2016. júl. 18. 14:08
7/23 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy azt még hozzákéne tennem , hogy 8 hetesen akkor mar biztos kimutatja a teszt?! :) Olvastam olyat , hogy 10 hetesen se mutatta ki. Szeretnek elmenni nőgyógyaszhoz csak nemtudom mikor kapok időpontot , ma hívom fel őket. Csak nem akarok kicsuszni a 12 hétből. Igazabol gyk miatt csinaltam meg tobb tesztet mint kettő mert ahogy itt olvasgattam elbizonytalanitottak a teszt jo eredmenyetől..
Ezek a tünetek amiket leírtál nem mutatják biztosan hogy terhes vagy.
Az igazi tünet az lenne hogy nem jött meg a menstruációd. Ha 8 hetes lennél az azt jelentené hogy már hetek óta késik. Ha ez így van akkor már ki kéne mutatnia a tesztnek is.
2016. júl. 18. 14:14
9/23 A kérdező kommentje:
fogamzasgatlót szedtem abbahagytam jul 4 én megis jött a MEGVONASOS es majd csak kb augusztus 5én kéne megjönnie ..így sajnos nem alapozhatok a menzeszre
Ezek nem nagyon terhes tünetek,főleg nem 8hetes...
2016. júl. 18. 14:32
Kapcsolódó kérdések: