Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már megjelentek a terhesség...

Ha már megjelentek a terhesség tünetei akkor a tesztnek is pozitivnak kene lennie?

Figyelt kérdés
2 db tesztet vegeztem mikor mar ugy ereztem h ez annak a jele de mindegyik negativ lett. Ha jól számolom 8. hétnél vagyok. Nem szeretnek meg gyermeket ezert lehet h hipohonder modjara beis képzelem azokat :D
2016. júl. 18. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha júli 4én megjött hogy lehetsz 8hetes?
2016. júl. 18. 14:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Majusban volt problémam a gyogyszerrel véreztem tole 2 hétig. Elmentem a doktorhoz ő mondta valószínű h rossz a gyogyszer de szedjem tovább . És most hagytam abba jul 4én és ez még megvonásos vérzés volt nem rendes menstruáció. A rendes az majd a következő lesz. Május 16-án volt az utolso megvonásos mielött baj lett volna a gyógyszerrel igy szamolva 8 hét.
2016. júl. 18. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Én se értem hogy mért lennél terhes ha egyszer fogamzásgátlót szedtél ráadásul nem rég meg is jött... Honnan számolnád a 8 hetet? Anyám borogass...
2016. júl. 18. 14:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Ajh nemtudom elmagyarazni rendesen. Május 16 volt megvonásos. Aztán a hó közepén elkedztem vérezni elmentem a dokihoz azt mondta h valszeg áttöréses vérzés de azert csinaljak tesztet. Én innen szamolom a 8 hetet. És a megvonasos az nem rendes vérzés , a doki szerint akkor is van vér ha terhes vagy.
2016. júl. 18. 14:43
 15/23 A kérdező kommentje:
És a legutolso meg mindig nem menzesz volt hanem megvonásos mert honnan tudhatta volna a szervezetem , hogy nem szedem tovább a gyógyszert?!
2016. júl. 18. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindegy, ha a teszt negatív lett akkor nem vagy terhes. AZ állítólagos tüneteid nem jelentenek semmit. Attól még mert volt áttöréses vérzésed a tabletta ugyanúgy védett egyébként.
2016. júl. 18. 14:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Nőgyógyasz ilyesztett rám egyébként bár akkor mar elvégezhette volna ő is az ehhez szukseges vizsgalatot vagy irhatot volna fel másik gyogyszert de nem hiaba nem fogok többet hozzá járni.
2016. júl. 18. 14:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt tünetem az első kimaradáskor de 8hetesen már nem tudtam volna nem észrevenni pedig soha nem volt hányingerem. Ezek amiket leírtál üessze nem terhes tünetek, beképzeled őket...NEM VAGY TERHES.

Nyugodj már le ne akard már bemagyarázni magadnak a hülyeséget! Vagy ha ennyire parás vagy ne szexelj...

2016. júl. 18. 14:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Jolvan na ne harapd le a fejem . Az a ciki , hogy én is csak nézni szoktam itt a nagy hülyeségekől amiket egynéhányan írnak meg kétségbe vannak esve a nagy semmin. De most hogy én "kerültem ilyen helyzetbe" már közelsem olyan muris. És azért ram nem lehet mondani , hogy felelőtlen vagyok csak szimplán rossz érzés volt , hogy bizonytalansagba hagyott a doki. De azért köszi a válaszokat.:)
2016. júl. 18. 14:52
 20/23 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Pontosítsunk. A tényleges menstruációd a tabletta szedésének első hetében lenne, az első tablettát is az első nap kezded el szedni. Fogamzásgátló tabletta okozhat hóközi vérzéseket is ennek semmi köze a terhességhez. Ha ezt nézem is inkább 4 hét az a 8. Ha 2 hétig sem múlnak a tünetek tesztelj újra, addigra mutatná. 8 hetes semmiképpen nem lehetsz. Ha negatív 2 hét múlva is a teszted én felkeresnék orvost, mert egy fertőzés is okozhat ilyen tüneteket és jobb tisztán latni.
2016. júl. 18. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!