Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezen a 4D-s képen...

Szerintetek ezen a 4D-s képen mi látszik? A kép 27. héten készült. Kisfiú vagy Kislány?

Figyelt kérdés
[link]

2016. okt. 30. 15:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Ezt az egy képet kaptuk
2016. okt. 31. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát én nem mondanám h lány mert a képen nincs nuni ugye ami a lába között van az meg inkább herére emlékeztetde lehet félrevezetö a kép. Dehãt a doki csak jól lãtta.
2016. okt. 31. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Én heréket látok a képen. :)
2016. okt. 31. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem herék, a kukija meg előre látszana, csak a lábai között van. A nuni hármas tagolódású lenne, nem? Mármint a kisajkak és köztük a csík?
2016. okt. 31. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Dvdt nem kaptatok amiről esetleg kimásolva lenne képed?

Mi kaptunk dvdt és azon még volt 20 kép.

2016. okt. 31. 16:22
 16/17 A kérdező kommentje:
De kaptunk csak sajnos nincs laptopon DVD olvasó. De elvileg 3x is megnézte és azt mondta hogy lányos nem kell fiú neven gondolkodni.. Csak pont egy ilyen szerencsétlen fotót készített.
2016. okt. 31. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagy tapsot neki amiért 4d ultrahangon pénzért nem volt képes egy jobb képet késziteni.

Megmutassam neked a mi lanyunkrol készült nunis képet?

Azért csináltattuk mert apa nem hitte el lánya lesz.

2016. nov. 1. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!