Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik tudják a nemét...

Kismamák akik tudják a nemét tennétek nekem egy tesztet?

Figyelt kérdés

Ma olvastam és kiváncsi vagyok.

Azoknak a segitségét kérném akik már tudják fiú vagy lányt hordanak a szivük alatt.

Egy kis pohárba szódabikarbonát kéne rakni úgy 1 leveses kanálnyit majd vizeletet egy másik pohárba és ráönteni úgy hogy ellepje. Az igy keszült pisis szóbabikarbóna vagy semmilyen reakciót nem csinál vagy habos lesz mint a sör.

Az hogy melyik melyik elmondanám ha megcsináltátok.

Köszönöm szépen!

2016. okt. 30. 12:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Én is próbáltam én nem csinált semmit azóta minden ub-n nunist mondanak a dokik.37hkm
2016. okt. 30. 15:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen a lány is a 19 héten csinálta meg ezt a tesztet.

Én ma kipróbáltam nem volt reakció.

De azt nem tudtam hogy olyan idősen kell.

Akkor várok még hátha.

75% egész jó arány

2016. okt. 30. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem pezsget ami ugye kislányt jelezz, és kislány lesz. én is csak játékbol csináltam meg egyszer, ki tudja, lehet másnap ugyan úgy pezseghetet is volna.
2016. okt. 30. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
En is megcsinaltam kivancsisagbol, pezsgett, aztan 21. heten fiut mondtak. 33hkm.
2016. okt. 30. 16:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Akkor várjatok!

Hanyadik héten érdemes megcsinálni?

Úgy látom a felének bejött

2016. okt. 30. 17:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kétszer kipróbáltam mar 17 hét után. Egyszer sem pezsgést pedig a 20. Hét után kiderült fiam lesz. Ma mar 34 hetesek vagyunk 100% h fiú lesz 🙂
2016. okt. 30. 17:37
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Én ugyan már szültem (6 hetes a kisbabánk), de a terhesség alatt többször is megcsináltam ezt a tesztet (minden harmadban). Nekem sosem pezsgett, mégis kisfiam lett. A vizelet savasságának úgy tudom nincs köze a baba neméhez, márpedig a vizelet savasságának intenzitásától függ, hogy mennyire lép reakcióba a szódabikarbónával.
2016. okt. 30. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
8-as vagyok, eláruljátok miért lettem lepontozva? Megcsináltam amit a kérdező kért és minden komment nélkül megírtam hogy fiút v lányt várok, utána se olvastam mit jelent az eredmény, mondom majd később ránézek a kérdésre, azt ígérte a kérdező hogy megírja. Szóval nem hasznos a válasz, mert véletlenül bejött. Oké. :)
2016. okt. 30. 18:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Komolyan azert lettem lepontozva mert nekem bevalt veletlenul? Es azok 100% osak, akiknek nem valt be?! Gyerekes...
2016. okt. 30. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
16. Hèt utan erdemes allitolag megcsinalni. Nemtudom mièrt
2016. okt. 30. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!