Kismamák akik tudják a nemét tennétek nekem egy tesztet?
Figyelt kérdés
Ma olvastam és kiváncsi vagyok.
Azoknak a segitségét kérném akik már tudják fiú vagy lányt hordanak a szivük alatt.
Egy kis pohárba szódabikarbonát kéne rakni úgy 1 leveses kanálnyit majd vizeletet egy másik pohárba és ráönteni úgy hogy ellepje. Az igy keszült pisis szóbabikarbóna vagy semmilyen reakciót nem csinál vagy habos lesz mint a sör.
Az hogy melyik melyik elmondanám ha megcsináltátok.
Köszönöm szépen!
2016. okt. 30. 12:26
11/21 anonim válasza:
Én is próbáltam én nem csinált semmit azóta minden ub-n nunist mondanak a dokik.37hkm
12/21 A kérdező kommentje:
Igen a lány is a 19 héten csinálta meg ezt a tesztet.
Én ma kipróbáltam nem volt reakció.
De azt nem tudtam hogy olyan idősen kell.
Akkor várok még hátha.
75% egész jó arány
2016. okt. 30. 16:10
13/21 anonim válasza:
nekem nem pezsget ami ugye kislányt jelezz, és kislány lesz. én is csak játékbol csináltam meg egyszer, ki tudja, lehet másnap ugyan úgy pezseghetet is volna.
14/21 anonim válasza:
En is megcsinaltam kivancsisagbol, pezsgett, aztan 21. heten fiut mondtak. 33hkm.
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor várjatok!
Hanyadik héten érdemes megcsinálni?
Úgy látom a felének bejött
2016. okt. 30. 17:01
16/21 anonim válasza:
Én kétszer kipróbáltam mar 17 hét után. Egyszer sem pezsgést pedig a 20. Hét után kiderült fiam lesz. Ma mar 34 hetesek vagyunk 100% h fiú lesz 🙂
17/21 anonim válasza:
Én ugyan már szültem (6 hetes a kisbabánk), de a terhesség alatt többször is megcsináltam ezt a tesztet (minden harmadban). Nekem sosem pezsgett, mégis kisfiam lett. A vizelet savasságának úgy tudom nincs köze a baba neméhez, márpedig a vizelet savasságának intenzitásától függ, hogy mennyire lép reakcióba a szódabikarbónával.
18/21 anonim válasza:
8-as vagyok, eláruljátok miért lettem lepontozva? Megcsináltam amit a kérdező kért és minden komment nélkül megírtam hogy fiút v lányt várok, utána se olvastam mit jelent az eredmény, mondom majd később ránézek a kérdésre, azt ígérte a kérdező hogy megírja. Szóval nem hasznos a válasz, mert véletlenül bejött. Oké. :)
19/21 anonim válasza:
Komolyan azert lettem lepontozva mert nekem bevalt veletlenul? Es azok 100% osak, akiknek nem valt be?! Gyerekes...
20/21 anonim válasza:
16. Hèt utan erdemes allitolag megcsinalni. Nemtudom mièrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!