Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig lehet eltitkoln...

Hányadik hétig lehet eltitkolni a terhességet osztálytársak előtt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sovány, de koövér sem.. Kb55 kiló vagyok, hasam nem lapos de nem is nagy... Meddig tudom eltitkolni? Mikor már kivehetően fog látszódni magántanuló leszek, de ezt nem kell tudnia senkinek onnan. Semmi közük az életemhez. 18/L
2016. okt. 27. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges titkolni, ha meglesz a baba, úgy is látnak majd vele. Vagy 18 évig mindenkinek azt mondod, hogy a kistesód?

Nem kell szégyellni, nem te vagy az első vagy az utolsó, aki ennyi idősen teherbe esett. Viszont becsülendő, hogy vállalod, megszülöd és felneveled. Úgyhogy szerintem ne titkold már a terhességet se!

2016. okt. 27. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn is a 4. hónapig mondanám, az a határeset.

Egyèbkènt nekünk is volt egy osztálytársunk, aki nagy pocakkal èrettsègizett. Egy rossz szót nem kapott emiatt. Mi csajok el voltunk ámulva, kèrdezgettük. Inkább izgalmas volt, semmint megbotránkoztató, lenèzendő.

Válllad magadat, ès a döntèsedet! :)

2016. okt. 27. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
16. Héttől kezd el nőni a pocak az kb a 4. Hónap.. Ha nem is látszik rajtad majd a rosszullétektől ha lesznek hányinger hányás szédülés szagérzékenység akkor majd gyanítani fogják... 29 hkm
2016. okt. 27. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Írj üzit ha gondolod.. :)
2016. okt. 27. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Most vagyok 10 hetes, már kezd feszülni a naci. Szerintem két hét múlva pocakom is lesz. Mondjuk nekem 3. terhesség, az állítólag korábban látszik, mint az előzőek. Ha jól emlékszem, az első terhességemnél is ilyenkor kezdett feszíteni a nadrágom, 3 hónaposan már látszott. Teljesen alkati kérdés. Elsőnél vékony voltam, most már nem mondhatom :)
2016. okt. 28. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és tanárként mondom Neked, teljesen felesleges titkolni. Mindenki tudni fogja, függetlenül attól, kinek mit mondasz el (én senkinek nem mondtam el, mégis mindenki gratulál...). Vállald nyugodtan. Nem mondom, hogy ilyen fiatalon a legjobb vállalni az elsőt, de így alakult és becsülendő, hogy megszülöd, felneveled. A tanáraid biztosan támogatni fognak, elnézik a fáradtságod, nem kell annyit várnod a vizsgákon, stb :)
2016. okt. 28. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokáig szinte semmi sem látszott, pedig normál alkat vagyok, inkább vékony. (Viszont magas.) De egyetértek azokkal, akik arra biztattak, hogy ne titkold.
2016. okt. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!