Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikorra várjam a...

Szerintetek mikorra várjam a következő mensim?

Figyelt kérdés
Szept 28-án volt mensin okt 27-én lenne esedékes a következő. Peteéréskor 5 napig véreztem közben együtt voltam a párommal többször is. Két napja hányingerem van terhes lehetek így is hogy közben véreztem? Peteéréskori vérzést vehetem esetleg rendes vérzésnek és így kitolódik a mensim?

#menstruáció #terhesség #gyermek vállalalás
2016. okt. 26. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az öt napos vérzés középidőben nagyon hosszú. Lehet, hogy mensi volt?
2016. okt. 26. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de közben éreztem a peteérés tüneteit mint minden hónapban.
2016. okt. 26. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És vérezni is szoktál ilyenkor mindig? Mert szerintem abszolút nem normális az 5 napos vérzés ciklus közepén. Inkább valami hormonális gubancra utal.
2016. okt. 28. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:

3#

Még sosem véreztem közép időben.

2016. okt. 28. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon fura, inkább menj el dokihoz....azt mondják a beágyazódásnál van csepp vér (nekem sose volt, ez a 2. terhesség (vagy nem tudom mit kell nézni :D ) )

tesztelni tesztelhetsz azért most már.

nekem szept. 22-én volt utoljára, 18-án kellett volna megjönnie, és szerdán voltam dokinál. Ez is korai azt mondta, de nekem a szülés után voltak bajaim, úgyhogy azért mondta, hogy inkább jöjjek.

2016. okt. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!