Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyn lehet könnyen leszokni...

Hogyn lehet könnyen leszokni a cigiről? Az baj lehet h csak a kilencedik héten derült ki a terheség és addig cigiztem rendesen?

Figyelt kérdés
most már csak napi pár szálat de érzem h muszáj fleg ha vmi történik... a genetikai uh nem mutatott problémát.köszönöm
2008. okt. 4. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Az már nagyon jó ha csökkentetted, így le is fogod tenni nemsokára teljesen. Nem vagy még rosszul ezek szerint. Úgy könnyebb lenne. Próbáld annyira lecsökkenteni, hogy a végén egy szál legyen csak és utána másnap már azt mondod, minek az az 1 szál is? Én is cigiztem, tudom, hogy nehéz! Gondolj arra, hogy fuldoklik a baba. Engem mindig elrettentett, és így már az elején le tudtam mondani róla. 18 heteske
2008. okt. 4. 13:56
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi.az a baj hogy a cigitől valo rosszulléten mnár tul estem nagyon féltem a lányunkat de nem tudom letenni szerintem gyenge vagyok. most vagyok 22 hetes
2008. okt. 4. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Hány hetes vagy?Ha már voltál genetikai uh-on akkor elmultál 18?

A módszerem: kivettem a cigiket a dobozából,összetörtem, és eldobtam.Iszonyat nehéz volt az első pár nap, de utánna nagyon büszke leszel magadra!

Sok sikert, és boldog babavárást: 29 hetes kismama

2008. okt. 4. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap van legalább egy ilyen kérdés, olvass vissza, sok hasznos válasz érkezett ezekre a kérdésekre, hátha találsz valami jót!
2008. okt. 4. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is dohányoztam de mikor pozitivat teszteltem onnantol nem gyujtottam rá nehéz volt de a babym egészségét nézem:D!

Sok sikert neked is:)!

6 hetes kismama

2008. okt. 4. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Könnyen leszokni nem lehet...nekem se sikerült...napi 2-3szál maradt,igaz azokat se szivtam el rendesen...inkább max egyet beleszippantottam ,és dobtam el..és mielőtt bki is támadna,a méhlepényemnek semmi baja nem volt...a baja teljesen jól fejlödött..igaz ettem c vitamint emiatt rendesen,és az a méhlepényre hat...de a következő terhességemnél már nem fogok cigizni,ezt elhatároztam,akármilyen nehéz is lesz,mert azért naon aggodtam közbe...
2008. okt. 4. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rengeteg kismama dohányzik, mert nagyon nehéz letenni nekem se sikerült sajnos.:( Mindenki azt mondja neki sikerült, mégis sutyiban bagóznak. Most akkor kit csapnak be?
2008. okt. 4. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem igenis könnyű leszokni. Én nagy dohányos voltam, imádtam cigizni, de (a teherbeesés előtt 3 évvel) a párom miatt elmentem egy "biorezonanciás" hum-buknak tűnő kezelésre. Legnagyobb meglepetésemre működött a dolog, azóta nem gyújtottam rá (és ennek már 4 éve), pedig nem is akartam igazából leszokni, állandóan halogattam a dolgot. 5.000.- forintot fizettem, de megérte. Szerintem próbáld meg, nem veszíthetsz vele semmit.

Zita

2008. okt. 4. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Elég röhelyes, hogy van aki, azt kérdezi itt a fórumon, hogy bevehet egy szem Algopirynt, mások meg a cigarettáról nem képesek leszokni.

A válasz egyszerű: Aki szülőképes korban van, az szokjon le, vagy egyáltalán miért kell ma annyi fiatasl nőnek napi több mint egy dobozzal elszívni?

Gusztustalan! Nem akkor kell gondolkodni, amikor már ott a baba! Micsoda hozzáállás ez?

2008. okt. 5. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
hu de naon meg van a véleményed..és azok a kismamák,akik nyakra főre uszodába járnak??? pedig ott aztán mindent el lehet kapni, sajn ismerősőmnek emiatt lett beteg babája....vagy kapkodják be a gyógyszereket? mert egy kicsit fáj a feje stb.??? egy gyógyszer igenis ártalmas a babára,akár mi is van ráirva a dobozára...vagy akik eszik az elevite,mert attól aztán nagy baba lesz,tényleg nagy baba lett a másik ismimnek is,csak a baba szive nem birta a nagy fejlődést...szal a kérdező le akar szokni,és senki felett ne itélkezzünk,mert az nem a mi dolgunk
2008. okt. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!