Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is akinek nem szállt...

Van más is akinek nem szállt le a hasa?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallottam, hogy 36. hét körül már leszáll. Nos én 37 hetes vagyok és ugyanúgy fent van még. Már nagyon nehezen kapok levegőt, szerintem teljesen rajta van a szerveimen, tegnap este már szúrt is a bal oldalon a szívemnél vagy a tüdőm volt nem tudom, de alig bírtam elaludni. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy orvos se tud? 3 nap múlva megyek vizsgálatra meg NST-re.

2016. okt. 26. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szülés előtt 1-2 nappal vettem észre, hogy lejjebb van. Még ráész, nyugi :)
2016. okt. 26. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel 34hetesen leszállt védőnő ijjesztgetett h koraszülött lesz.2 nappal túlléptük a terminust...

Másodikkal meg le sem szállt.

2016. okt. 26. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyiknél se szállt le. Az első 39 hétre, a második 38 hétre született.
2016. okt. 26. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egyiknèl se szállt le az első 39hèt 3napon született igaz császár lett a vége.A másodiknál eleve császár volt,de megvárták mèg elindul 39hèt 4nap.Mindkettőnèl "fent"volt a hasam vègig
2016. okt. 26. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem szállt le. 38+4 naposan született. Végül császár lett. (Nem tudom van-e összefüggés közte.)
2016. okt. 26. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyiknel sem szallt le.

Az elsot pont a kiiras napjan a 2.-at 3 nap tulhordassal szultem.

Amugy a picinel meg a vajudas kozben sem ment lejjebb a fejecskeje, ezert oldalt kellett fekudnom es fordulnom 2 fajasonkent egyik oldalrol a masikra, h be tudjon ekelodni.

2016. okt. 26. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szállt le a hasam, 40+6hetesen szültem,természetes úton.
2016. okt. 27. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
42. héten szültem és sosem szállt le a hasam. Szerintem alkati kérdés is.
2016. nov. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!