Akinek a 38. hét környékén szállt le a hasa, mikor szült végül?
Figyelt kérdés
Az enyém 2 napja lent van. Tudom, hogy ilyenkor már semmin se kell meglepődni, de kíváncsi vagyok, hogy ki meddig húzta még?
38+3 hkm
2012. márc. 2. 15:34
1/4 anonim válasza:
37.héten szállt le a hasam. Megkönnyebbülés volt számomra. Azthittem hogy hamarosan szülök, végül 40+4 re született meg
2/4 anonim válasza:
Az 1. babával pocileszállás utáni 4. napon megszültem. A 2.-kal 2 hete szállt le, és én még egyben vagyok, tegnapra voltam kiírva. :S
3/4 anonim válasza:
Az a klasszikus lent van a has nálunk nem jött el.
A 37-38. hét körül lejjebb ment, de sosem volt igazán lent.
39+0. héten szültem.
4/4 anonim válasza:
Nekem kb 36 hetesen szált lejjebb,de nem volt teljesen lent.Már korábban mondták,hogy hamarabb fogok szülni,mert az arcom is el van változva. Végül 40+2-re szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!