Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis gyerekekkel foglalkozom a...

Kis gyerekekkel foglalkozom a munkám során. Még csak a 11. hétben járok, de nem akarok kockáztatni hogy valami bajom legyen. Gáz ha a 12. héttől táppénzre megyek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Óvónő vagyok, a terhességem alatt végig dolgoztam, akkor jöttem csak el, mikor a szülés előtti hónaptól már nem lehetett tovább dolgozni.

Kolléganőm mindkét gyermekével ugyanígy az utolsó pillanatig dolgozott.

A náthát összeszedhetjük a boltban, bankban, a család többi tagjától, akik dolgozni járnak, vagy ha rokon gyerekek jönnek látogatóba, stb.

De mindenki ahogy érzi és jónak látja, vagy amit ah orvosa tanácsol.

2016. okt. 27. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért egy bölcsődében nem csak nátha van. Nálunk pl most hólyagos torokgyulladás ment utána meg hányás- hasmenés. Én inkább nem kockáztatok, hallottam már olyat is h az anyuka náthája a baba szívére ment és szívbetegen született...
2016. okt. 28. 10:20
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Én már rég óta szerettem volna babát de nem jött össze, már azt hittem terméketlen vagyok. Most hogy sikerült nem szeretnék kockáztatni.

2016. okt. 28. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is 3 évig vártunk a mi kicsikénkre. Már minden féle gyógyszert megetettek velem, injekciókat kaptam meg minden... ezért nem merek kockáztatni én sem :)
2016. okt. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!