Félidőn túli vetélést / magzatelhalást mi okozhat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 23:21
1/6 anonim válasza:
kb ezer dolog lehet orvosilag
zerintem a legfőbb az, hogy a szervezet nem képes elátni a babát, vagy a baba nem képes felvenni a tápanyagot, oxigént vag yaz idegrendszere(agy)nem képes szabályozni a szervei működését. Ez utóbbi, hogy félidő után a magzatban legyen a hiba, szerintem nagyon kicsit esélyes.
2/6 anonim válasza:
általában ahogy olvagattam a témában, az első 12 hétben alakulnak ki a fő, létfontosságú szervek (agy, szív, máj, vese, stb). ezen 12 héten belül az sem mindegy, hogy az anya szed e valamilyen gyógyszert, akár egy náthára, a szervek máris disszharmonikusan fejlődnek..
4/6 anonim válasza:
Vagy pl méhszáj elégtelenség.
Különböző fertőzések, amelyek kiválthatnak korai burokrepedést.
5/6 anonim válasza:
Fertőzés, trombus a lepényben....
6/6 anonim válasza:
aki lepontozott sem egy olvasott ember...
kb a szívrendellenességek témakörében van, keressen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!