8mm petezsák üres, van remény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap voltam uh-n ahol egy 8 mm-es üres petezsákot láttak. Így azt mondták hogy max 4 hetes lehetek, valószínűleg később van peteérésem. Szerintetek? Egy hét múlva kell vissza mennem! Mire számíthatok? Vqn remény?2016. okt. 21. 12:31
11/27 anonim válasza:
Ez a méret simán jó 5 hetesnek, ne aggódj!
12/27 anonim válasza:
7 es válaszoló vagyok. Nem volt előjele. Csak elkezdtem kicsit vérezni. Bementünk, majd mondta a doktornő, hogy mivel nincs embryo csak vérzéscsillapítót írt fel. Vasárnapra már erősebb és darabos volt.
13/27 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom :-( remélem nálam nem lesz ilyen. Bár nem görcsölök, meg semmi bajom a fáradságon kívül! De már csak 4 nap és talán mondanak valami biztatót
2016. okt. 23. 18:30
14/27 anonim válasza:
Szia. Hasonló cipőben járunk akkor. Annyi,hogy én ma töltöttem a 7 hetet, kedden voltam orvosnál 15,8 mm petezsák volt üresen. Én pénteken megyek újra. Bíztatott az orvos,hogy ilyenkor csalóka az ultrahang. Fiamnál én is 5 hetesen voltam 7,5 mm petezsák volt csak.
15/27 A kérdező kommentje:
Akkor szurkolok neked is! Majd írd meg mi volt, de biztos minden rendben van. Lányomnál még ennyit sem láttak először mint most,úgyhogy kicsit reménykedem
2016. okt. 23. 21:13
16/27 anonim válasza:
Szerintem normalis ha tenyleg kesobb foganhatott!:)
17/27 anonim válasza:
Én is neked! Majd írd meg te is :-) #14
18/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nagy az öröm :-) ma voltam uh-n és nőttünk, 15 mm petezsák, szikhólyaggal :-) doki biztatott, 2hét múlva megyek vissza,qzt mondta addigra baba is lesz szívhanggal :-) csak győzzem kivárni :-D
2016. okt. 27. 12:43
19/27 anonim válasza:
Szívből gratulálok :-) én holnap megyek uh-ra. Ma vagyok 7+4 hetes. Remélem pulzáló szivű babácskát fogok látni. A további fejleményekről is írj majd :-) #14
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-) mindenképp írok majd. De te is írj holnap mi volt, várom :-)
2016. okt. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!