Van aki jövő hét elejére nem várja? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 08:32
21/27 anonim válasza:
Szuper!!!Képet teszel fel? Kíváncsi vagyok!#12
Drukk,h erősödjön!!!
22/27 A kérdező kommentje:
Ma reggel ugyanolyan halvány mint tegnap.de arra gondoltam hogy lehet hogy még csak dpo12-13... Ugyhogy ha nem jön meg akkor vasárnap újra teszt...drukkoljatok!!!
2016. okt. 27. 07:38
23/27 anonim válasza:
9 es vagyok. Nekem nem jott meg . De a mai tesztem negativ...varok es szombaton ujra teszt. A pozitiv tesztelok ek sok boldogsagot! Mar en is szivesen neznem a pozitiv tesztemet...de hat...3 eve varat magara.....😑
24/27 anonim válasza:
13-as vagyok, gratulálok! Erősebb lesz majd! Nekem a mai tesztem már jól néz ki, erősödik. November 10-re fogok időpontot kérni a dokimnál de lehet az azt követő keddre.
25/27 A kérdező kommentje:
9es!Drukkolok nagyon neked is!!!!13as én 8an akarok dokihoz menni😊 Remélem erősödik ateszt nekem is
2016. okt. 28. 05:58
26/27 A kérdező kommentje:
9es mi van veled?
2016. okt. 30. 14:01
27/27 A kérdező kommentje:
Nekem a halvány pozitiv után ma Megjött...ez van..boldog baba varast!
2016. nov. 4. 04:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!