Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki jövő hét elejére nem...

Van aki jövő hét elejére nem várja? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 08:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Egy het mulva tesztelnek, ha aktualis lenne.
2016. okt. 19. 08:37
 2/27 anonim ***** válasza:
Jövő hét szerdára. Még nem tudom mikor tesztelek. Első babámmal éreztem nagyon is a beágyazódást, most ha nem fogom nem tesztelek korábban. Ha érzem, akkor hétfő-kedd körül.
2016. okt. 19. 08:56
 3/27 A kérdező kommentje:
És mit éreztél?
2016. okt. 19. 10:35
 4/27 anonim ***** válasza:

3 napig görcsölt a hasam 7-8-9. dpon de utolsó nap végképp durva volt, pisilés közben már az egész alsó feltájam feszült pont mikor nagyon erős a menzeszem de nyilván nem jött semmi. Vagyis másnap reggel már a 10. dpon volt egy enyhe rózsaszín volt a tisztaságin és onnantól enyhébb szurkálásokat éreztem, az már sokáig megvolt.

Eredetileg nem akartam nemvárt előtt tesztelni akkor sem de nem bírtam ki így 12. dpon csináltam egy pozitív tesztet.

Most eddig semmi ilyesmit nem érzek, ha minden igaz a 7. dpon vagyok.

Te mikorra nem várod kérdező? Mikor tervezel tesztelni?

2016. okt. 19. 12:20
 5/27 A kérdező kommentje:
Szerdára nem várom.Kedden akarok tesztelni mert akkor délután már dokihoz is el akarok menni.De úgy várom már.Alig bírok magammal 😊
2016. okt. 19. 13:27
 6/27 A kérdező kommentje:
De első babánál én is éreztem a beagyazodast vérzés is volt.másodiknal semmi ilyesmi.ugyhogy nem biztos hogy neked is lesz most is
2016. okt. 19. 13:29
 7/27 anonim ***** válasza:

Ez megnyugtató azért. :) szerintem úgyse bírom ki, hogy szerdáig ne teszteljek. Azt mondtam én biztos nem tesztelek megint nemvárt előtt ehhez képest már most variálok.

Drukkolok! :)

2016. okt. 19. 14:53
 8/27 A kérdező kommentje:
Jah én is ezt gondoltam de már nagyon várom..drukkolok neked is.majd irj tesztelés után.
2016. okt. 19. 19:25
 9/27 anonim ***** válasza:
Jovo het szerdara nem varom csutortokon fogok tesztelnelni. Kivancsi vqgyok mert pe ota fajnak a bimbok. Sosem szokott.. szoritok nektek is!
2016. okt. 20. 16:51
 10/27 anonim ***** válasza:
Kedd/szerdára nem várom!:) Még sok idő van addig.. Nekem a mellem fájdogál néha,az nem szokott az utóbbi időben,de semmi más,csak a szokásos.3. baba lenne...
2016. okt. 20. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!