Ha amúgy is hajlamos vagyok a székrekedésre, ihatom a málnalevél teát?
Figyelt kérdés
Sajnos az 1.babámmal nagyon nehezen tágultam,(5perces fájásoknál csak 2ujjnyira voltam nyitva).és a vége vacuum lett.
emiatt gondoltam,hogy mától(pont ma vagyok 36+0hetes) innám a napi 2csésze teát.
Vélemények?
2010. ápr. 26. 12:36
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld ki. Nem mindenkinek van tőle székrekedése, sőt valakinek hasmenése lesz tőle.
Kezdd el inni, aztán majd meglátod. Ha más nem, minden bögre tea után egyél meg fél zacskó aszalt szilvát :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Épp ma kérdeztem meg ugyanezt a szülésznőmtől. Azt mondta,kezdjem el inni,aztán úgyis meglátom,ha gondot okoz.
37 hetes
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 26. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!