Tegnap óta nem sokat mozog a babám, lehet valami baja? Van most valamilyen front?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel óta nem mozog túl sokat, nem mentem orvoshoz, mert azért érzem, hogy néha mocorog (mintha pl átfordulna vagy ilyesmi), de a megszokott rugdalások nincsenek. Mindig esténként szokott nagyműsort rendezni, tegnap az is elmaradt, csak 1-2 laza rugi volt, aztán nyugi. Ma reggel nem túl aktív. Kicsit aggódok érte, mert amúgy nagyon erőteljesen érzem már (nagyon vékony vagyok hátsó hali lepénnyel). Menjek orvoshoz, vagy front van?2016. okt. 17. 06:56
1/7 A kérdező kommentje:
24+0 vagyok ma.
2016. okt. 17. 06:57
2/7 anonim válasza:
Tegnap kettősfront volt. Ma nem tudom van-e még de még korán van, simán lehet aktív napja még.
3/7 anonim válasza:
Én 25 hetes vagyok, nekem két napja volt egy olyan nap, amikor alig akart mocorogni. Kicsit én is aggódtam, de másnap behozta :) Nekik sem minden napjuk egyforma, és ha érzed mozogni, akkor valószínűleg minden rendben.
4/7 anonim válasza:
Esés idpben nekem is alig mocorgott, alukált szerintem egész nap. Ez nem sokat változott kint sem, esőben rengeteget alszik. Már 6 hónapos, de tegnap is rengeteget aludt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként én nem tudom ti hol éltek, de itt (Nyugat Dunántúl, osztrák határ) tegnap nagyon meleg volt és verőfényes napsütés.
2016. okt. 17. 07:57
6/7 anonim válasza:
Én nyíregyházi vagyok, tegnap egész nap szakadó eső, délután 5-kor 8 fok volt. Persze, csak északkeleten-keleten esett.. 3-4 megyében...
1-es
7/7 anonim válasza:
Én is az ország észak-keleti részében élek (2-es vagyok). Itt most is csúnya idő van...
Remélem holnapra ideér az a napsütés tőletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!