Ma van valamilyen front, ami az állapotos nőket idegi alapon érintené?
Már hozzászoktam, hogy néhányan a válaszadás helyett, illetve azon kívül elsősorban vitát generálni járnak ide, de a mai hangulat különösen szokatlan.
Hihetetlen és egyben frusztráló, de ma akármelyik kérdésre kattintok folyamatosan azt látom, hogy két-három segítőkész és hasznosnak ítélhető (az egy dolog, hogy pontos-e) válaszra (amelyek rendszerint aránytalanul le vannak pontozva) jut egy becsmérlő, kötekedő, negatív, beszólogatós hangulatú hozzászólás, anélkül, hogy az bármilyen hasznos választ tartalmazna a kérdező számára. Ma az a ritka alkalom van, amikor van egy-két órám olvasgatni, segíteni, szívesen is teszem, főleg, hogy a családomban több szülész, szülésznő van, nagyon sok történetet hallottam, rengeteg dolognak utánajártam, olvastam, tekintve, hogy én is a terhességem 32. hetét töltöm, de már az egésztől kezd elmenni a kedvem emiatt a negatív és kötekedő hozzáállás miatt.
Tudom, rövid időn belül átkerül a kérdésem a GYIK kategóriába, ahol már elég kevés terhes nő fog belefutni. Más is észrevette, hogy ma magasabb a kötekedők száma, vagy csak én vagyok érzékenyebb?
Szia!
Ha most azt írnám, hogy szerintem csak Te vagy ma érzékenyebb, akkor én is szurkálódnék?
Egyébként front az biztos van, mert az előbb még csodásan sütött a nap, most olyan csúnyán beborult, hogy attól tartok hazafelé elázok.
Azért ne add fel, várjuk a pozitív hozzászólásidat!
Üdv: egy 20 hetes kismama, akinek remek a kedve, mert még az újdonság erejével hat rá a rugdosó magzata
Szia!
Én is észre vettem ezeket a hangulat ingadozásokat. Legtöbbször azért haragszanak ha többször ugyan azt a kérdést teszik fel. Én is jártam így hogy írták nézzem meg a keresőt. Ez az ismétlődés mindig lesz mert vannak újak és vannak pár hetes kismamák akik az elején járnak!:-)Én legtöbbször olvasgatom a kérdéseket ha már valamin átestem vagy szeretnék véleményeket hallani vagy valaki baja meghat neki írok. Kérdést akkor teszek föl ha nagyon tanácstalan vagyok. Sajnos én azok közé tartozom akiknek a védőnő nem segít sőt inkább megkérdőjelezi az orvos döntését. Az orvosom 10 éve ismerem védőnőt 3 hete! Ezért tartom jónak hogy itt olvashatok és ha kell kérdezhetek tőletek!:-)
Puszi mindenkinek! És türelmet a pár hetes kismamák iránt hisz mindenki járt az elején a terheségének. :-)
Egy Boldog 16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!