Ha hétfőn voltunk együtt a párommal, és csütörtökön volt peteérésem, akkor mennyi az esélye, hogy a baba kislány lesz?
Semmi köze a nemhez annak, hogy kislány vagy kisfiú fogant.
Van egy olyan elmélet, hogy a gyorsabb spermiumoknál kisfiú lesz, a lassabbnál kislány. Szóval elviekben nagyobb az esély a kislányra. De ezek csak elméletek. Inkább örülj annak, ha sikerült!
23 hetes kismama
"Semmi köze a nemhez annak, hogy kislány vagy kisfiú fogant."
Bocsi első válaszoló, de ez a mondat nekem kissé furi...
Ja ige bocsánat, én vagyok az első válaszoló. :) Azt akartam írni, hogy a napnak semmi köze ahhoz a fogantatás szempontjából, hogy fiú vagy kislány lesz az illető. Mindent a spermium dönt el. Mármint, hogy az amelyik megtermékenyíti, melyik kromoszómát hordozza.
Hordozhat gyors sperma is női kromoszómát, a lassú pedig férfit. Szóval nem ezen múlik.
De ha nagyon kíváncsi vagy rá, és hiszel ebben, akkor a ciklus.hu-n kidobja a naptár, hogy melyik kicsire van nagyobb esély az adott napon. :) Nekünk ez bejött, kisfiú lett.
23 hetes kismama
Vettem lottót!
Mennyi az esélye, hogy 5-öm lesz?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!