Van itt valaki akinek multicystás vesét állapítottak meg a babánál magzati korban?
Figyelt kérdés
Szeretném ha erről valaki bővebben írni. Mivel jár, egészséges e a babája? Mire kell figyelni? 20 hetes uh-n ezt diagnosztizáltak a babámnál.Esetleg volt olyan akinek ilyen diagnózist állapítottak meg, és mégis egészséges vesékkel született meg a babája?#multicisztás elváltozás #magzat vese #multicysta #multiciszta #sok ciszta a vesében #multicystás #vesedysplásia
2016. okt. 14. 10:00
1/5 anonim válasza:
Van rá esély, hogy egészséges vesékkel fog születni, nem egy ilyen esetről lehetett már hallani, hogy időközben mondjuk felszívódik.
Ha mégis beteg az egyik veséje mikor megszületik, akkor először is kivizsgálják miről is van szó pontosan. Nagy szerencse ha a másik veséje ép és egészséges, mert ugye egy vesével lehet élni.
Általában megszokták műteni, de mindenképp beszélj erről a kezelőorvossal, ő többet tud tanácsolni, és mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előző hozzászólónak a választ. Esetleg nincs itt olyan,akinek ilyen betegsége van a gyermekének, magzatának? Örülnék ha megoszthatnám valakivel kétségeimet, aggályaimat. Köszönöm
2016. okt. 17. 09:17
3/5 anonim válasza:
Szia. 23 hetes vagyok. Nálunk is ezt diagnosztizálták 20 hetesen, a jobb oldali veséjében.. Azt mondták folyamatos ellenőrzés szükséges, és, hogy méhen belül nem tudják kezelni. Szerdán kell visszamenni controllra. De nagyon meg vagyok ijedve miatta. Majd írok, mit mondtak. Te hova jársz?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia. Írtam neked privátba is. Esetleg nálatok van valami újabb fejlemény? Voltál már kontrollon? Én ma délután megyek. Nagyon izgulok, hogy mi lesz. :(
2016. okt. 26. 09:30
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Nem tudom olvassátok e még de kíváncsi lennék mi lett a babákkal! Terhes vagyok és ugyan ez a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!